Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Veilig internetten was nog nooit zo eenvoudig in het Land van Cuijk en Boxmeer

Gepubliceerd op: 08-02-2014

veilig-internetten-was-nog-nooit-zo-eenvoudig-in-het-land-van-cuijk-en-boxmeer-computer-wereld-verdaasdonk-Kovel-6-5431-ST-Cuijk-maasvallei-netwerkCUIJK – Veilig internetten – Zonder dat u het weet zijn al uw online activiteiten traceerbaar als u op internet aan het surfen bent met uw computer, laptop, tablet en smartphone.Vaak gaat het om onschuldige cookies of applicaties die uw surfgedrag volgen om uw statistieken te meten voor marketing- en communicatiedoeleinden. Maar er zijn ook applicaties ontwikkeld door onbekenden, die het mogelijk maken om e-mailwisselingen te volgen, gegevens van bankrekeningen, creditcards en online aankopen in te lezen.

Om dit te voorkomen kunt u preventief gebruik maken van Eset Smart Security. Deze alles-in-een internetbeveiliging met antidiefstal-tool is eenvoudig in gebruik en garandeert veilig surfen. Computer Wereld Verdaasdonk adviseert deze software omdat deze als beste getest is door de Consumentenbond en volgens de Consumentenbond ook de beste koop is. Als extra service installeert Computer Wereld Verdaasdonk deze nieuwe beveiligingssoftware gratis op uw computersystemen, bij de aanschaf van een nieuw product via ons.

Ook Veilig internetten? Computer Wereld Verdaasdonk heeft ook het ICT Waarborg garantie certificaat.

Computer Wereld Verdaasdonk
Jeffrey Verdaasdonk
Maasstraat 8
5431 EB CUIJK

Telefoon : 06-34203926

Email :     [email protected]
Website : www.computer-wereld.com

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.