Advertentie

Mar-Oil levert blanke diesel tegen speciale dagprijzen

Gepubliceerd op: 05-02-2014

mar-oil-olie-en-brandstofMar-Oil oliehandel is een regionale leverancier van brandstoffen, smeermiddelen en hoogwaardige reinigingsmiddelen voor de industrie.
Nieuw bij Mar-Oil is dat dagelijks de actuele dieselprijzen op de website te zien zijn: www.mar-oil.nl. Mar-Oil levert blanke diesel tegen speciale dagprijzen. Juist in deze economisch uitdagende tijden is de prijs van brandstof een belangrijk onderwerp.

Diesel Blank EN590
Diesel EN590 is gecertificeerd volgens de EN 590-specificaties. Dat betekent dat u ervan uit kunt gaan dat u constante kwaliteit krijgt. Mar-Oil/UTB adviseert het gebruik van EN 590-gecertificeerde diesel vanwege de grote voordelen die het oplevert voor uw materieel en voor het milieu.

Uitstekende voorwaarden…
Dankzij het raamcontract van Mar-OIL /UTB met Total Nederland kopen wij diesel op grote schaal in. Zo kunt u per dag zien wat de prijs van de dieselolie is.

Seizoensproducten
Afhankelijk van het moment verschilt de samenstelling van de diesel. Hierdoor kan het product in koudere periodes beter tegen de vorst. Levering vindt plaats na circa 1 a 2 werkdagen door Mar-Oil/UTB
Prijzen per 100 liter, inclusief accijns, inclusief vrachtkosten en exclusief BTW. De prijs van datum van leveren is de factuurprijs. Deze prijzen worden iedere werkdag aangepast. Op zaterdag en zondag geldt de prijs van vrijdag tenzij anders vermeld.

Mar-Oil Oliehandel mar-oil-olie-en-brandstof
Marc Oudenhoven
Vierlingh 10
5821 CT Vierlingsbeek

Telefoon: 0478-561541
Fax: 084-2284260

E-mail :    [email protected]
Website : www.mar-oil.nl