Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


024 Business Point = het Nieuwe Werken.

Gepubliceerd op: 05-02-2014

logo-024-businesspoint-nijmegen-maasvallei-netwerkDe oorsprong van Nijmegen is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat als Ulpia Noviomagus Batavorum. Met zijn ligging aan de Waal en belangrijke doorgangswegen is Nijmegen een ideale uitvalsbasis voor handelaren. Deze uitstekende ligging van het huidige Nijmegen kunt ook ú vanaf nu optimaal benutten! 024 Business Point is per 1 februari 2014 een multifunctioneel kantorencentrum waar voldoende ruimte is om creativiteit en commercie met elkaar te combineren.

024 Business Point biedt u een tal van mogelijkheden op het gebied van het Nieuwe Werken, zakelijke besprekingen, (flexibele) kantoorruimtes, presentatieruimtes, vergaderruimtes enz.

Maatschappelijk verantwoord kantoorruimte huren.
Om concreet invulling te geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid werken wij samen met Pluryn, een organisatie die mensen met een beperking of achterstand hebben, helpt te integreren op de arbeidsmarkt. Een deel van ons personeelsbestand bestaat uit cliënten van Pluryn. Momenteel zijn er geen vacatures.

024 Open Coffee is een regelmatige, informele bijeenkomst voor ondernemers, zzp-ers en iedereen die zijn werkplek even wil verlaten om andere mensen te ontmoeten, ervaringen bespreken, kennis te delen, te brainstormen, samen te werken, of gewoon voor de gezelligheid, onder het genot van een kopje koffie.

In een informele sfeer, ontmoet u interessante mensen, wisselt ideeën uit, deelt kennis (en kennissen), brainstormt en dat alles onder het genot van een lekker bakje koffie (of thee).

Het Open Coffee concept is ooit in Londen ontstaan naar initiatief van een van de oprichters van Skype, om internetondernemers, developers en investeerders met elkaar kennis te laten maken op informele bijeenkomsten. Tegenwoordig worden overal overal ter wereld Open Coffee’s georganiseerd.

024 Open Coffee is voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is in dit geval het 024 verzorgingsgebied ,maar ook van buiten dit gebied zijn van harte welkom. U ontmoet er zeer diverse mensen van net gestarte ZZP-ers tot succesvolle ondernemers en van investeerders tot politici. Het is dus een mooie gelegenheid om kennis te maken met mensen die u anders wellicht niet zo snel zou ontmoeten.

Gezien het informele karakter van de bijeenkomsten, treft u bij ons geen programma, naam-badges, elevator-pitches of lidmaatschappen aan. De toegang is gratis*, het enige dat wij van u vragen is een goed humeur, een open mind én dat u zich van te voren aanmeld (zodat we rekening kunnen houden met het aantal bezoekers).

*) in sommige gevallen zijn de consumpties voor uw eigen rekening, dit wordt vermeld op de uitnodiging.

Binnenkort volgt de exacte datum wanneer de 1e 024 Open Coffee zal worden gehouden.

Bitterballen Borrel
De Bitterballenborrel is dé netwerk borrel in Nederland.  De borrels zijn bedoeld voor ondernemers, managers en directeuren die op zoek zijn naar een netwerk of het willen uitbreiden.

De BitterBallenBorrel biedt u vrijblijvend de mogelijkheid om te borrel en netwerken met (Bitter)Ballen!

De BitterBallenBorrel is bedoeld om zakelijk te netwerken. Gezelligheid en informeel met elkaar in contact komen in een ongedwongen sfeer staan voorop. De borrels worden georganiseerd voor ondernemers, managers, directeuren en anderen die hun zakelijk netwerk willen uitbreiden.

Binnenkort volgt de exacte datum wanneer de 1e Bitterballenborrel zal plaatsvinden.

024 Business Point
Jan van den Ham
Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen
Tel. 0900 – 24 24 024
E-mail: [email protected]