Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


D&D Mechatronics gaat mee op handelsmissie naar Duitsland.

Gepubliceerd op: 28-01-2014

HandelsmissieBEUGEN – handelsmissie – D&D Mechatronics is altijd op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en ontwikkelingen. Wij willen onze pijlen richten op een land met de belangrijkste Europese afzetmarkt. Een land waar we binnen 10 minuten zijn.

De Koninklijke Metaalunie, FME en de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) organiseren van 3-5 februari 2014 de handelsmissie naar Nordrhein-Westfalen.

Samen met 14 andere ondernemers worden we in contact gebracht met potentiële klanten die mogelijk interesse hebben in onze elektronica proto-service, testmiddelen en soldeercarriers die we aldaar serieus onder de aandacht kunnen brengen.

Handelsmissie

“D&D Mechatronics is gespecialiseerd in de productie van: testapparatuur, PCB prototyping, carriers en mechanische onderdelen voor de elektronica industrie.

Wij denken graag met onze klanten mee en maken op een flexibele en professionele manier oplossingen op maat. Het in 2002 opgerichte D&D Mechatronics staat voor openheid, kwaliteit en vertrouwen. Daarnaast geeft D&D Mechatronics veel aandacht aan nieuw talent en biedt daarom veel kansen voor stagiaires en afstudeerders.

D&D Mechatronics werkt voor de volgende markten: electronic, medical applications, telecommunication, automotive, security, semiconductor, aerospace en home automation industrie.”

 

D&D Mechatronics B.V.
Bedrijvenpark Sterckwijck
Laan de Wijze 23
5835 DS Beugen (Boxmeer)

Tel:  +31 (0)485 322102
Fax: +31 (0)485 322724 
E-mail : [email protected]
Website : www.dnd-mechatronics.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.