Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Een bezoek aan de Startersdag van Stichting BCG in het Gemeentehuis van Boxmeer.

Gepubliceerd op: 25-01-2014

Jan Thoonen en Gerard van Well.
Jan Thoonen en Gerard van Well.

Boxmeer – Startersdag – Vandaag was de regionale startersdag van Stichting BCG in het Gemeentehuis van Boxmeer, speciaal voor startende en oriënterende ondernemers.

Bij de ingang werden we direct hartelijk ontvangen door een vriendelijke dame die heel beleefd vroeg om bezoekersgegevens en deelde een formulier uit met vier consumptiebonnen voor koffie of thee.

De eerste ondernemer die we spreken is Wout Suikerbuijk van Wout ICT uit Wanroij. Wout vraagt direct of we starters zijn en na een korte uitleg over ons bezoek, begint Wout enthousiast over zijn bedrijf te vertellen en nieuwe webshop.

De sfeer is gemoedelijk op deze beursvloer en er zijn zo’n dertig deelnemende bedrijven, organisaties en instellingen die zich vandaag inzetten voor de starters in spe.

Startersdag
Jan Thoonen en Gerard van Well.

Onder hen ook Joop Arts van Maatwerk Media die zich inzetten voor de regionale websites Bezoek Land van Cuijk en de kerndorpen. Ook mr. Maurice Remmen van Remmen en Spiertz advocaten stond erbij en is nog druk op zoek naar nieuwe partners vertelde hij ons.

Tegen het einde van ons bezoek spreken we ook nog even met Fedor Wintjes van Bofshop uit Malden. Fedor heeft een online webwinkel in kantoorbenodigdheden die geheel naar genoegen bezocht wordt en waar heel veel werk uit komt door online bestellingen.

Tot slot nog een gesprekje met organisatoren Jan Thoonen en Gerard van Well die zich al jaren in zetten voor de startersdag in regio’s van de Maasvallei. “Deze editie is goed geslaagd, de beurs is vanmorgen geopend door Wethouder Erik Ronnes en we hebben een leuke club ondernemers bij elkaar gebracht vertelde Jan trots en enthousiast.”

Stichting Startersdag
Van Brederodestraat 25
6591 HK Gennep
Tel.: 06-21104260
E-mail : [email protected]
Website : www.startersdag.org

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.