Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

RECAP: Open Coffee Veerhuis Oeffelt

Gepubliceerd op: 06-06-2022

Tussen Gennep en Oeffelt kronkelt de Maas door het Land van Cuijk. Daar, op een historische locatie aan de rand van de oevers ligt het Veerhuis en het pas opgeknapte Boothuis. Terwijl de nevel optrok en de ochtend begon, ontvingen  ondernemers Maarten Pillen en Arjen Gesterkamp een forse delegatie Maasvallei-leden voor een nieuwe editie van de Open Coffee.

 


 

 

Open Coffee OeffeltHet belooft een inspirerende ochtend te worden. Met zo’n 50 aanmeldingen is niet alleen de animo enorm, maar kunnen we ook kennismaken met veel nieuwe ondernemers. De sfeer is energiek en bruisend en er wordt volop genetwerkt. In de loop van de ochtend wordt er een nieuwe ondernemerspodcast gelanceerd met als speciale gast: Bianca Schrijen van Schrijen Afscheid en herinnering.

Ademloos werd er geluisterd naar de ervaringen van deze top-ondernemers uit de regio. De hele podcast luisteren en het artikel en de foto’s kun je hier nalezen.

 

 

Lancering podcast met Bianca Schrijen

 

Deelnemers

We zagen veel Premium- en VIP-leden aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven, maar ook als ambassadeurs van het ondernemerschap in de regio. We zagen naast Bianca Schrijen ook onder andere ook Petra van Geemert van Casta Ad Hoc en Job Lefrandt van Yeps.nl, Wim Zegers van HWC Personeelsdiensten, Thomas van Mechelen van Logistic Force, Tom Peters van Let’sZoip!, Cees Hoogesteger van Telemedium Systems en Patrick Scheers van Scheers Belastingadvies. Ook Roel Bulkens van VLC & Partners, Marloes Keeris van Dash of Ginger en Jessie Jacobs van Jesocials maakten deel uit van het gezelschap.

 

VeerhuisOeffelt-03-06-2022--2

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 1 juli volgt er weer een nieuwe Open Coffee. Het Maasvallei Netwerk is dan te gast bij de Weijer in Boxmeer.  Je kunt je daarvoor nu aanmelden.

Op 17 juni is er ook nog een online editie van de Coffee Connect, waarbij ondernemers de kans krijgen om in 1 uur hun bedrijf te promoten en andere ondernemers uit de regio te leren kennen. Naderhand is er gelegenheid om na te praten in besloten ‘break-out rooms’. Je kunt je voor deze online meeting aanmelden, ook als je (nog) geen lid bent van het Maasvallei Netwerk. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. De Coffee Connect wordt professioneel gehost uit de kantoorstudio van het Maasvallei Netwerk. Meer informatie en aanmelden.

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je Social mediapagina´s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in Social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s