Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Intervisielunches 2024

De meest succesvolle ondernemers weten hoe belangrijk het is om de juiste mensen om je heen te verzamelen. Een peer-group, een ‘mastermind’, een denktank om kennis en kracht te bundelen. Deel successen, ga de commitment met elkaar aan en krijg hulp bij allerhande vraagstukken. Het vormen van een intervisiegroep is een bijzonder effectieve manier om je business in beweging te krijgen en te houden. Het Maasvallei Netwerk faciliteert efficiënte intervisielunches voor Basic, Premium- en VIP-leden. Wil je meedoen? Lees snel verder.

 

versejus

Eenmaal per maand, op een dinsdag-, woensdag-, of donderdagmiddag, organiseert het Maasvallei Netwerk een intervisielunch. In 2022 is er binnen het netwerk voor het eerst gestart met de groep betrokken ondernemers uit de regio uit verschillende branches. In 2024 lopen er inmiddels drie groepen. De resultaten zijn zeer succesvol en inspirerend te noemen. Tijdens de twee uur durende lunch kunnen alle deelnemers in de eerste bijeenkomst zichzelf voorstellen, vertellen over hun onderneming en een concrete zoekvraag stellen of casus inbrengen. In de sessies erna zullen ondernemers elkaar beter leren kennen en zal het vertrouwen en de loyaliteit binnen de besloten groep groeien. We passen een hybride van diverse intervisiemethodes toe, specifiek gericht op het ondernemerschap. Er kunnen op verzoek gastsprekers worden uitgenodigd om onderwerpen te belichten.

 • ▪ Efficiënt netwerken met diepgang, in twee uur tijd, tijdens de middaglunch;
 • ▪ Iedere maand, op een vaste dag tussen 11:30u. en 13:30u.;
 • ▪ Branche-exclusiviteit voor iedere deelnemer;
 • ▪ Een vaste betrokken groep ondernemers van minimaal 6 en maximaal 8 personen;
 • ▪ Deel successen, vraag raad en spreek elkaars sociale netwerk aan;
 • ▪ Kennis bundelen, klankborden, sparren, delen en steunen op niveau;
 • ▪ Bouw samen een peer-group met onderling commitment en vertrouwen;
 • ▪ Beveel elkaar actief aan, zo voert de hele groep marketing voor jouw bedrijf;
 • ▪ Benoem je doelen: je collega’s helpen je om je aan je eigen toezegging te houden;
 • ▪ Uitgebreide lunch met soep, luxe broodjes, vers fruit en candybars zijn voor je geregeld;

 

Castra ad Hoc in Heijen

De intervisielunches vinden plaats op een hele bijzondere locatie. Bij Premium-lid  Castra ad Hoc in Heijen worden de deelnemers warm onthaald met verse koffie en thee. In een sfeervolle ambiance kan het netwerk verdiept worden. Castra ad Hoc is een nieuwe vergader- en werklocatie in Heijen en staat onder leiding van Petra van Geemert. Castra-ad-Hoc is een professionele rustige en warme locatie om gesprekken te voeren, te vergaderen of te komen werken.


 

 

De lunch

De lunch bestaat uit een vers luxe broodje, soep, fruit en een candybar. Er is keuze uit wit- of bruinbrood met diverse soorten beleg. Denk aan: Kip pesto, broodje gezond, carpaccio, eiersalade of brie . Er is voor de liefhebber kippensoep, tomatensoep of bospaddenstoelensoep en vers fruit. Je kunt kiezen uit koffie, thee, gekoeld mineraalwater, een sapje, verse jus d’orange of halfvolle verse melk. Je geeft dit vooraf door, wij zorgen dat jouw lunch voor je klaar staat.

 

Intervisiegroep lunch

Deelnemen aan de intervisielunch

Vanaf januari 2024 zullen we maandelijks intervisielunches hosten voor ZZP’ers en MKB’ers in diverse vaste groepen.

Deelnemen kent enkele voorwaarden:

 • ▪ Je bent Basic- of Premium-lid of VIP-partner van het Maasvallei Netwerk;
 • ▪ Je commitment bestaat o.a. uit een vooruitbetaling per periode;
 • ▪ Je reserveert tijd in je agenda van januari tot en met juni; je bent er iedere keer;
 • ▪ Bezoek waar mogelijk de Open Coffees. Zo zijn er maandelijks twee contactmomenten. Ervaring leert dat dit een succesformule is;
 • ▪ Deelnemers komen niet alleen halen. Er is balans tussen “geven en nemen”.
 • ▪ Bereid jezelf voor. Bedenk vooraf heldere casus- of hulpvragen. Voor de eerste bijeenkomst ontvang je hiervoor tips.
 • ▪ Wat er besproken wordt, blijft vertrouwelijk binnen de groep.

Afzeggen doe je alleen in het uiterste geval. Iedereen heeft het druk, dat is niet het juiste excuus. Waarom is het zo streng? Eenvoudig: zodra iemand afzegt vanwege drukte, gaan anderen dat ook doen en dan is het vrij snel gedaan met het positieve effect van een intervisiegroep. De slechtste reden om niet te komen, terwijl die het vaakst voorkomt, is een te drukke agenda. Iedere succesvolle ondernemer heeft tenslotte weinig tijd! Maak tijd en geef prioriteit aan de intervisielunches. Binnen een groep rekenen de deelnemers op elkaars aanwezigheid.

Deelnemen aan de intervisielunch kost je €349,- exclusief btw. per periode van 6 maanden. De lunch, drankjes en versnaperingen zijn inbegrepen.
De lunch start om 11:30u, het duurt tot 13:30u. Je kunt een half uur vooraf al binnenkomen, de koffie is dan klaar. Je kunt met andere vroegkomers netwerken. Ook na de intervisielunch is er gelegenheid om na te praten als daar behoefte aan is.

 

Aanmelden

Voor- en achternaam.
Namens welk bedrijf meld je je aan?
Vul je e-mail adres in.
Vul je mobiele telefoonnummer in.
Meerdere opties mogelijk. We stemmen in onderling overleg de data ruim van te voren op elkaar af. We doen dat in een persoonlijk telefoongesprek, zodat iedereen in de groep de kans heeft om aanwezig te zijn.

 

Na het invullen van dit formulier krijg je een bevestiging van deelname. Wanneer je wordt ingedeeld in een groep, zullen we je hiervan op de hoogte brengen.
We sturen je een factuur en vragen je deze voor aanvang van de intervisielunches te betalen.