Advertentie

Evenementenagenda

Het Maasvallei Netwerk organiseert diverse meetings gedurende de komende periode. Zo kunnen ondernemers aanhaken bij één van de Open Coffees die we organiseren op steeds een andere locatie in het Land van Cuijk of Noord-Limburg.  Er is verse koffie en thee, een waardevol en hoogwaardig publiek van MKB’ers, ZZP’ers en initiatiefnemers. Het Maasvallei Netwerk zorgt voor een thema, mooie sprekers en een professionele organisatie.

 

Open Coffee

 

Noteer je onderstaande data ook in jouw agenda?

Vrijdag 7 april 2023
LET OP: Dit is op een Goede vrijdag.
Open Coffee:  09:00-11:00u
Locatie: Nidum. House of Inspiration, in Grave
Misschien wel de mooiste locatie in Grave en omgeving: Nidum House of Inspiration. Verscholen in de historische stadskern va Grave huist een exclusieve collectie van bedrijven voor high-end woonaccessoires, huisinrichting, lifestyle onder één dak. Leer tientallen nieuwe bedrijven kennen en maak kennis met deze prachtige plek in de noordelijkste uithoek het Land van Cuijk.
DIRECT AANMELDEN

 

Vrijdag 12 mei 2023
LET OP: Dit is de tweede vrijdag van de maand, i.v.m. Bevrijdingsdag!
Open Coffee:  09:00-11:00u
Locatie: Schrijen, afscheid en herinnering, Cuijk-Zevenhutten
Het is een uitvaartonderneming, met een uniek verhaal. Dit jaar bestaat het bedrijf 75 jaar en Piet en Bianca Schrijen, en dochter Liz, nemen je mee in hun ondernemersverhaal en geven na afloop voor de liefhebbers, een rondleiding. Mooi, liefdevol en interessant. Maar ook confronterend en indrukwekkend.
DIRECT AANMELDEN

 

Gastlocatie zijn

Stel je deuren open en heet de lokale ondernemer warm welkom. Het is dè gelegenheid om je bedrijf vol in de aandacht te zetten en om een onvergetelijke indruk achter te laten.
Lift mee op de marketing in de aanloop naar de Open Coffee toe en geef op de dag zelf een bedrijfsrondleiding. Host je een Maasvallei Open Coffee en zorg je voor iets lekkers bij de koffie en thee?
Neem contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

 

 

 

Maasvallei Mega Expo 2023; ‘BOOST your Business!’

Het Maasvallei organiseert op donderdag 20 april 2023, na jaren van afwezigheid in de regio, eindelijk weer een business beurs! Er wordt direct groots uitgepakt met een geheel vernieuw concept. In samenwerking met het Van Der Valk hotel in Cuijk wordt de gehele bovenverdieping omgedoopt tot beursvloer. Ondernemers uit de regio krijgen de kans om professioneel te exposeren en zich in de regio te profileren. Met een ingenieuze looproute missen de bezoekers geen enkele stand. In samenwerking met Zzp NOB BOOST worden er meerdere workshops georganiseerd voor zzp’ers die ook waardevol en interessant zijn voor mkb’ers en starters. Op de beursvloer vindt er een chemie plaats en worden er nieuwe contacten gelegd die de lokale economie een BOOST geven voor de rest van 2023.

Wil je alles weten over deze bedrijvenbeurs? 

Bekijk de speciale beurspagina op www.megaexpo.nl en vraag vrijblijvend meer informatie aan door het formulier in te vullen, of bel 0485 20 20 60.

Premiumleden en V.I.P. -leden krijgen respectievelijk 10- tot 20% korting bij het boeken van een beursstand. Bekijk de voordelen van een lidmaatschap.

 

 

 

Mari Jordans

Mari Jordans, JK Automatisering
“Netwerken is voor mij een must als ondernemer. Ik zou het Maasvallei Netwerk en het bezoeken van de Open Coffee iedere ondernemer willen aanbevelen!
JK Automatisering werkt daarmee aan zijn naamsbekendheid en delen graag onze kennis over onze producten en diensten. Mijn bedrijf is al vanaf het begin lid van het Maasvallei Netwerk, ook bij vrijwel alle activiteiten betrokken.”