Advertentie

Evenementenagenda

Het Maasvallei Netwerk organiseert diverse meetings gedurende de komende periode. Zo kunnen ondernemers aanhaken bij één van de Open Coffees die we organiseren op steeds een andere locatie in het Land van Cuijk of Noord-Limburg.  Er is verse koffie en thee, een waardevol en hoogwaardig publiek van MKB’ers, ZZP’ers en initiatiefnemers. Het Maasvallei Netwerk zorgt voor een thema, mooie sprekers en een professionele organisatie.

 

Open Coffee

 

Noteer je onderstaande data ook in jouw agenda?

Maandag 21 november tot 30 november
Maasvallei Netwerk viert het 12,5-jarig jubileum uitbundig.
Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe lanceringen en éénmalige hoge kortingen!
Boek bijvoorbeeld een beursstand in 2023 met enorme korting: Reageer snel om te profiteren van dit aanbod. Meer informatie vind je op www.mega-expo.nl

VROEGBOEKKORTING MEGA EXPO 2023 GELDT NOG:

[wpdevart_countdown text_for_day=”DAGEN” text_for_hour=”UREN” text_for_minut=”MINUTEN” text_for_second=”SECONDEN” countdown_end_type=”time” font_color=”#04498e” hide_on_mobile=”hide” redirect_url=”www.mega-expo.nl” end_date=”24-11-2022 23:59″ start_time=”1669300571″ end_time=”6,8,22″ action_end_time=”hide” content_position=”left” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

 

Vrijdag 2 december 2022
Open Coffee:  09:00-11:00u
Locatie: Van der Valk hotel, Cuijk.
DIRECT AANMELDEN

 

Vrijdag 6 januari 2023
Open Coffee:  09:00-11:00u
Locatie: Locatie volgt.
DIRECT AANMELDEN

 

Vrijdag 3 februari 2023
Open Coffee:  09:00-11:00u
Locatie: Golfbaan Landgoed Bleijenbeek, Afferden
DIRECT AANMELDEN

 

Vrijdag 3 maart 2023
Open Coffee:  09:00-11:00u
Locatie: Locatie volgt.
DIRECT AANMELDEN

 

Gastlocatie zijn

Stel je deuren open en heet de lokale ondernemer warm welkom. Het is dè gelegenheid om je bedrijf vol in de aandacht te zetten en om een onvergetelijke indruk achter te laten.
Lift mee op de marketing in de aanloop naar de Open Coffee toe en geef op de dag zelf een bedrijfsrondleiding. Host je een Maasvallei Open Coffee en zorg je voor iets lekkers bij de koffie en thee?
Neem contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

 

 

Maasvallei Mega Expo 2023; ‘BOOST your Business!’

Het Maasvallei organiseert op donderdag 20 april 2023, na jaren van afwezigheid in de regio, eindelijk weer een business beurs! Er wordt direct groots uitgepakt met een geheel vernieuw concept. In samenwerking met het Van Der Valk hotel in Cuijk wordt de gehele bovenverdieping omgedoopt tot beursvloer. Ondernemers uit de regio krijgen de kans om professioneel te exposeren en zich in de regio te profileren. Met een ingenieuze looproute missen de bezoekers geen enkele stand. In samenwerking met Zzp NOB BOOST worden er meerdere workshops georganiseerd voor zzp’ers die ook waardevol en interessant zijn voor mkb’ers en starters. Op de beursvloer vindt er een chemie plaats en worden er nieuwe contacten gelegd die de lokale economie een BOOST geven voor de rest van 2023.

Wil je alles weten over deze bedrijvenbeurs? 

Bekijk de speciale beurspagina op www.mega-expo.nl en vraag vrijblijvend meer informatie aan door het formulier in te vullen, of bel 0485 20 20 60.

Premiumleden en V.I.P. -leden krijgen respectievelijk 10 tot 20% korting bij het boeken van een beursstand. Bekijk de voordelen van een lidmaatschap.

 

 

 

Mari Jordans

Mari Jordans, JK Automatisering
“Netwerken is voor mij een must als ondernemer. Ik zou het Maasvallei Netwerk en het bezoeken van de Open Coffee iedere ondernemer willen aanbevelen!
JK Automatisering werkt daarmee aan zijn naamsbekendheid en delen graag onze kennis over onze producten en diensten. Mijn bedrijf is al vanaf het begin lid van het Maasvallei Netwerk, ook bij vrijwel alle activiteiten betrokken.”