Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Paneldiscussie Mega Expo ’24 : Topondernemers in gesprek met elkaar

Gepubliceerd op: 15-06-2024

Een persbericht van Omroep Land van Cuijk

Op 25 april was er in het Land van Cuijk een groot evenement, georganiseerd door ondernemersclub ‘Maasvallei Netwerk’. Zo’n 500 ondernemers vonden hun weg naar het Van der Valk hotel in Cuijk om daar gedurende de dag te netwerken, workshops te volgen, stands van regionale bedrijven te bezoeken en live paneldiscussies bij te wonen, onder leiding van Omroep Land van Cuijk programmaker Peter Linders.

Peter, zelf ondernemer in het Land van Cuijk, heeft een lange geschiedenis als talkshowhost. Hij weet prikkelende vragen te stellen in een dynamische setting waarbij drie top ondernemers worden uitgedaagd om hun kennis en ervaring te delen met elkaar en met het publiek.

Tijdens de beurs vonden er twee van dit soort paneldiscussies plaats. Onder andere met Pierre Hermans, die in de omgeving van Boxmeer zijn bekendheid verwierf als oprichter van Hahebo en mede-organisator van het evenement ‘Daags na de Tour’. Ook schoof Bianca Schrijen aan. Haar familiebedrijf werd via haar man Piet vorig jaar genomineerd voor de ondernemersprijs. Ze gingen in gesprek met Paul van de Mark die in 2023 in Beers het Boutique Hotel en Restaurant de Bungelaer aan de Kraaijenbergse Plassen realiseerde. Misschien wel één van de meest exclusieve horeca-ervaringen in en rondom Beers.

Verder werden Janine van Hulsteijn, wethouder van Economische Zaken in Gennep, Rinkjan Postma, die in Grave de complete Generaal De Bonskazerne verbouwde tot broeinest voor kleine ondernemers en startups, en Marieke van de Rakt, vrouwelijke topondernemer van internetgigant Yoast, aan de tand gevoeld over het ondernemerschap en haar eigenwijze visie daarop.

Het zijn twee waardevolle edities geworden waarvan het eerste deel op 15 juni werd uitgezonden op Omroep Land van Cuijk televisie en het tweede deel op zondag 16 juni. De video’s zijn hieronder terug te kijken: