Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


RECAP: Open Coffee bij vantienen koffie, Zeeland

Gepubliceerd op: 09-06-2024

Waar kun je nou beter een Open Coffee organiseren dan bij de bron van het werkgeluk: de koffieleverancier van het Land van Cuijk, Noord-Limburg en de brede regio: vantienen in Zeeland! Afgelopen vrijdag 7 juli kwamen we met zo’n 55 ondernemers bij elkaar om bestaande zakelijke relaties te versterken en nieuwe contacten op te doen. We werden hartelijk ontvangen in het familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat, er was een interessante rondleiding achter de schermen en Rob van Tienen, derde generatie, vertelde hoe hij zijn plek in de onderneming moest ‘veroveren’. Ook vertelde hij hoe zijn opa de koffie opsloeg in een oude gymzaal en zijn bedrijf leidde vanuit de schuur bij zijn huis.

 

 

Vantienen koffie in Zeeland

Of het nu gaat om een kantooromgeving, de werkplaats of jouw eigen keuken thuis. Door de enorme ervaring kunnen ze samen met jou kiezen welke koffie of thee het beste bij je past. Onder leiding van Maarten van Tienen groeide het bedrijf naar zijn huidige locatie aan de Landweer in Zeeland (NB). Een schitterende locatie met een kenmerkende showroom, een koffiemuseum en een enorme loods met koffie, thee en andere kantinebenodigdheden. Een inspirerend verhaal, een inspirerende locatie.

 

Virtuele 360-tour : Herbeleven van de Open Coffee

Vind je het leuk om de bedrijfsrondleiding nog eens over te doen? Of heb je de Open Coffee gemist, maar wil je toch de sfeer proeven? Leer vantienen kennen in deze levende virtuele 360-tour, gemaakt door Let’s Zoip. Een regionaal bedrijf dat lid is van het Maasvallei Netwerk . Let’s Zoip ontwikkelt voor grote en kleine bedrijven, nationaal en internationaal, virtuele ‘levende’ rondleidingen. Klik voor de rondleiding op: https://app.letszoip.com/wEYjCA


Hoofdsponsor : Wux internetbureau

Een speciaal ‘dank je wel’ gaat uit naar onze hoofdsponsor Wux, zij maken activiteiten zoals de Open Coffees mogelijk. Wux uit Cuijk is een jong dynamisch internetbureau dat gespecialiseerd is in toepassing van kunstmatige intelligentie in websites, conversie-optimalisatie en betere vindbaarheid. Maar ook een mooie goede website kan Wux ontwerpen, maken en onderhouden. Meer informatie: www.wux.nlWux logo

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 5 juli vindt de volgende Open Coffee plaats in de showtuinen van Roy Bindels. Hij laat ons kennismaken met de Bindels Buiten Beleving; een groene en kleurrijke buitentuin waarin het bedrijf showt wat ze allemaal kunnen realiseren.
Je kunt je nu al direct aanmelden, zodat je zeker bent van een plaats.

AANMELDEN OPEN COFFEE 5 JULI

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je met naamsvermelding van de fotograaf gebruiken op je Social mediapagina’s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s

Bekijk hier alle andere foto’s. Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura.