Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Maasvallei Matchmakers: Van Elst Containerverhuur en Roel Olieslagers | Creatieve Reclame

Gepubliceerd op: 28-01-2024

Netwerken is een bijzonder belangrijk element in het ondernemerschap. Ondernemers leren van elkaar, inspireren elkaar en kunnen producten en diensten lokaal bij elkaar inkopen. En het is natuurlijk ook nog eens heel leuk om elkaar te leren kennen tijdens een informele Open Coffee of door middel van deelname aan de Mega Expo bedrijvenbeurs. In deze regelmatig terugkerende rubriek laten we ondernemers zien die elkaar via het Maasvallei Netwerk tegenkwamen. In deze editie spraken we met Roel Olieslagers en met Ronald en Carola van Elst, alle drie zeer actieve netwerkers en succesvolle ondernemers in de regio. 

 

De eerste kennismaking

Ronald en Carola van Elst en Roel Olieslagers kenden elkaar al langer. Ze hadden tijdens een Open Coffee vorig jaar al contact met elkaar gemaakt, maar kwamen pas echt met elkaar in gesprek tijdens de Mega Expo ondernemersbeurs afgelopen jaar. Dat was ook niet zo gek: ze waren beiden bij de exposantenavond en ze stonden met hun stands vrijwel naast elkaar.

Roel bleek te kunnen leveren waar Ronald en Carola naar op zoek waren, namelijk een visitekaartje met een NFC chip. Roel op zijn beurt vond bij Ronald en Carola iets dat hij voor zijn bedrijf nodig had; een container om zijn toenemende hoeveelheid bedrijfsafval te laten afvoeren.

Hierna volgden nog een aantal opdrachten voor bedrijfsspecifieke relatiegeschenken die Ronald en Carola bestelden. Roel ontwierp een snoeppot en een dienblad met logo en leverde deze unieke relatiegeschenken naar volle tevredenheid voor precies díe ene relatie van Van Elst.

 

Open Coffees en de beurs

Zowel Roel als Ronald en Carola zien absoluut de meerwaarde van het lidmaatschap bij het Maasvallei Netwerk. Ze bezoeken regelmatig de Open Coffee’s. De contacten die zij daar opdoen dragen bij aan het onderhouden en versterken van hun zakelijk netwerk en het heeft beide bedrijven regelmatig nieuwe opdrachten opgeleverd. “Het is ook gewoon goed om aan de ondernemers te laten zien dat je er bent. Ik sta komend jaar ook weer op de beurs!”, zegt Ronald van Elst.

Zowel Ronald als Roel maken ondertussen ook deel uit van de nieuwe intervisiegroepen die sinds vorig jaar gestart zijn. Zo kunnen ze naast verbreding van het netwerk, ook verder hun netwerk verdiepen. “Het is heel leerzaam en ik krijg er veel nieuwe energie van!” zegt Roel.

En dat de tevredenheid leidt tot loyaliteit blijkt duidelijk uit het feit dat Roel door Ronald is voorgedragen aan een grote klant van Van Elst, die op zoek was naar een partij om de gehele buitenreclame aan te passen. Dat de opdracht uiteindelijk ook naar Roel is gegaan, is voor beide Maasvallei-ondernemers een mooie bevestiging van het vertrouwen dat zij in elkaar hebben.

Heb je ook een mooie samenwerking of een relatie die is ontstaan binnen het Maasvallei Netwerk? Laat het ons weten en deel je ervaringen met andere ondernemers. Mail naar [email protected] onder vermelding van “Maasvallei Matchmakers”.

 

 

Van Elst Containerverhuur

Van Elst is gevestigd in Haps aan de Kokerbijl 14. Je kunt er grote en kleine (afval)containers huren en in de milieu straat wordt er afval ingezameld. Er zijn bouwstoffen zoals grind en zand te verkrijgen en alle mogelijke lokale transportwensen kunnen worden besproken.
De website vind je via : https://v-elst.nl/

Van Elst containerverhuur staat ook in de Maasvallei Netwerk ledengids en in de community app: Van Elst Containerverhuur

 

Roel Olieslagers | creatieve reclame

Roel Olieslagers is gevestigd in Beugen aan de Romeinenstraat 22. Roel maakt, ontwerpt en installeert alles wat je merk tot leven brengt: vlaggen, autobestickering, fotowanden, relatiegschenken, etc. Neem persoonlijk contact met hem op om je wensen te bespreken.
De website vind je via: https://www.roelolieslagers.nl/

Roel Olieslagers | creatieve reclame staat ook in de Maasvallei Netwerk ledengids en in de community app: Roel Olieslagers | Creatieve Reclame