Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Genomineerden Ondernemersprijs 2023 Land van Cuijk & Noord-Limburg bekend

Gepubliceerd op: 11-07-2023

De genomineerden voor de Ondernemersprijs 2023 Land van Cuijk & Noord-Limburg zijn bekendgemaakt. Piet Schrijen van Schrijen Afscheid en Herinnering, Martien Rongen van Vecunda en Vitalvé, en Antoon van der Horst van Van der Horst aannemers maken dit jaar kans op de prijs. De jury heeft de genomineerden tijdens het sponsordiner aangekondigd. De uitreiking van de Ondernemersprijs vindt plaats op woensdag 8 november in de Schouwburg Cuijk. Het thema van dit jaar is ‘Verhalen die raken’, wat mooi samenvalt met de verhuizing van de Bibliotheek Cuijk naar de Schouwburg Cuijk.

De Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord Limburg 2023 : Piet Schrijen, Martien Rongen, Antoon van der Horst.
V.l.n.r. Martien Rongen, Antoon van der Horst, Piet Schrijen

 

Piet Schrijen van Schrijen Afscheid en Herinnering

Piet Schrijen is op 17-jarige leeftijd begonnen bij het bedrijf dat destijds nog van zijn vader was. Samen met zijn vrouw Bianca Schrijen, dochter Liz en een team van 30 medewerkers verzorgen ze al 75 jaar uitvaarten. Ze hebben alle aspecten van een uitvaart in eigen beheer, inclusief een eigen crematorium in Cuijk: Buitenplaats Zevenhutten. Het familiebedrijf werkt met passie en liefde voor het vak. Door een sterke focus op innovatie worden de diensten voortdurend verbeterd en uitgebreid, waardoor de impact in de regio ook steeds groter wordt. Daarnaast is Piet actief betrokken bij verschillende regionale netwerken, stichtingen en initiatieven.

 

Martien Rongen van Mengvoerbedrijf Vitalvé

Martien Rongen is een succesvolle ondernemer die met Vecunda en Vitalvé een aantal landbouwbedrijven en een mengvoerbedrijf runt. Zijn leiderschap wordt gekenmerkt door het creëren van andere leiders, zoals blijkt uit de uitspraak die midden in de vergaderruimte van zijn kantoor hangt: “Een teken van een goede leider is niet hoeveel volgelingen je hebt, maar hoeveel leiders je creëert.”  Martien is trots op de toewijding en passie van zijn collega’s en medewerkers, die elke dag de bedrijven runnen.

 

Antoon van der Horst  van Van der Horst aannemers

Antoon van der Horst staat sinds 1993 aan het roer van Van der Horst aannemers, voorheen bekend als Van Bommel & Van der Horst. Het bedrijf floreert vandaag de dag, vooral bij complexe uitdagingen in de sectoren sportaccommodaties, onderwijs, zorg, publieke gebouwen en bedrijfshuisvesting. Ongeveer 85% van het personeel is afkomstig uit de lokale gemeenschap, wat de sterke betrokkenheid van Antoon bij de regio laat zien. Hij zet zich in voor de leefbaarheid in de dorpen door middel van initiatieven zoals het Dorpsplan in Langenboom en de realisatie van de Brink kiosk in St. Anthonis. Daarnaast is hij betrokken bij regionale scholingsinitiatieven om jongeren enthousiast te maken voor techniek.

 

Stemmen

https://www.deondernemersprijs.nl/ondernemersprijs-2023/breng-nu-je-stem-uit/

 

Uitreiking ondernemersprijs

De winnaar van de Ondernemersprijs zal tijdens het hoofdprogramma op 8 november in de Schouwburg Cuijk worden bekendgemaakt. Voorafgaand aan de uitreiking vindt er vanaf 17.00 uur een kennisfestival plaats, waarin drie jonge ondernemers strijden om de Jong Talent Award 2023.

 

Foto: Patrick Bongartz Fotografie