Advertentie

RECAP: Open Coffee bij Bochane in Boxmeer

Gepubliceerd op: 10-10-2022

Voor de ingang van autobedrijf Bochane ligt de rode loper uit. Alle deelnemers aan de Open Coffee worden vorstelijk onthaald bij de ingang. Binnen wachten nog veel meer leuke verrassingen: Bochane pakt goed uit en laat zich van zijn beste kant zien. Een koffie-foodtruck, gebakjes, een goodiebag voor alle bezoekers en eigenaar Thijs Bochane die over zijn ervaringen als ondernemer komt vertellen. Het is weer de eerste vrijdag van de maand: tijd voor de Open Coffee. Tijd voor verbinding, kennisdelen, jezelf laten zien en plezier maken!

 

 

 

Autobedrijf Bochane 

Bochane is een gewaardeerd VIP-partner van het Maasvallei Netwerk. Ze voorzien de ondernemers van een belangrijk onderdeel in hun bedrijfsvoering: mobiliteit. Toen accountmanager Brian Wels ons vroeg of ze gastlocatie konden zijn voor een Open Coffee, waren we direct enthousiast. Dit is voor de ondernemer een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een betrouwbaar regionaal merk en een rondleiding te krijgen achter de schermen, door de showroom en werkplaats van een schitterend bedrijf.

Autobedrijf Bochane is een lokale speler op de markt in Boxmeer en Nijmegen en maakt onderdeel uit van de Bochane groep, een imposante onderneming die zo’n 15% van het Nederlandse bedrijfsleven en particulieren belevert en zo’n 350 miljoen per jaar omzet met 40 vestigingen in het land. Directeur Thijs Bochane (45) nam als oudste van het gezin, 14 jaar geleden het familiebedrijf over. Tijdens de Open Coffee vertelde hij zijn verhaal over de overname, het vallen en opstaan en leren in de praktijk.

Hij nam de bezoekers van de Open Coffee mee in zijn emotionele ervaring hoe hij omging met een hack waarbij vorig jaar, in Corona-tijd, zijn bedrijfssystemen en data werden door hackers versleuteld die losgeld eisten. Hij vertelde welke impact dit had op zijn bedrijf.

Thijs legde ook het maatschappelijk belang van zijn onderneming uit; Nederlanders geven 11% van hun inkomen gemiddeld uit aan mobiliteit. Een noodzaak, want mobiliteit zorgt niet alleen voor plezier en vrijheid, maar ook voor economische groei.

 

Vooraanzicht Bochane

 

Deelnemers

Martijn van der Sande, jobmakelaar

We zagen diverse Basic- en Premium-leden en VIP partners aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven. In totaal bezochten ruim 30 ondernemers de Open Coffee. Enkele voorbeelden: we zagen naast Brian Wels en Thijs Bochane van de Bochane groep ook Chris Jordans van Jordans Sign and Promotion, Job Lefrandt van Yeps.nl, Anthonius van Tilburg van Finadrome, Wesley Jordans van JK automatisering,  Patrick Scheers van SCH€€RS belastingadvies, Gerrie Oreel van Stufa Haps, Marloes Keeris van Dash of Ginger, Kadem Sahli van Factris, Desiree van Maasakker van Let’s Zoip!, Roel Olieslagers van Roel Olieslagers | creatieve reclame, Marc Oudenhoven van Mar-Oil & Gas Service. Onder andere sloten ook Kitty Gossens van Adecco, John Smits van Bona Pictura, Natascha Barten en Martijn van der Sande van JobMakelaar aan.

Ook sloten o.a. ook deze gasten aan: Carin Fait, Mark Theelen, Mariska Elbers, Encarnita Baltanas, Linda Giesen, Elles Verheul-van Stokkum, Stijn Brinkman, Joyce Dost, Barend Voskuilen, Roald Hemel en Martin Olieslagers.

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 4 november volgt een nieuwe Open Coffee. Het Maasvallei Netwerk is dan te gast bij interieur en lifestyle winkel ANNO2015 in Ledeacker. Een schitterend en exclusief bedrijfsbezoek waarbij de koffie geschonken wordt door Premium lid Monique Walbeek:  Bekijk de video  en meld je ook meteen aan!

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je Social mediapagina´s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in Social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s

Bekijk hier alle andere foto’s.

Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura📸