Advertentie

RECAP: Open Coffee bij Bindels Tuinen in Oeffelt

Gepubliceerd op: 04-09-2022

Opgeladen en enthousiast parkeren we de auto op het buitenterrein van Bindels Tuinen. Het weer is prachtig, de vakantie loopt ten einde en de gastenlijst is goed gevuld. We worden ontvangen door Roy Bindels van Bindels Tuinen en Bindels Water, een schitterend bedrijf aan de rand van Oeffelt. Hier drinken we vandaag de koffie.

 

 

 

Bindels Tuinen & Bindels Water

Roy, de eigenaar van het bedrijf vertelt tijdens de Open Coffee geanimeerd over zijn 25 jaren met Bindels Tuinen. Terwijl hij nog altijd tuinen aanlegt en onderhoudt, maakt hij de meest exclusieve tuinontwerpen en legt hij met zijn bedrijf Bindels Water ook zwemvijvers aan zonder chemicaliën. Het begon met een showtuin waarmee hij aan potentiële klanten de mogelijkheden van het tuinontwerp kon laten zien. Toen daar met Bindels Water ook een natuurlijke zwemvijver bij moest komen, leek het hem leuk om samen met zijn vriendin een hondenzwemvijver te maken voor hun hond Joep. Zo ontstond Hondenzwemvijver ‘Ut Poeleke’ als uit de hand gelopen hobby. Nu in 2022 zijn ze een begrip in heel Nederland en ontvangen ze ieder jaar meer dan 5000 blije viervoeters met hun baasjes om kunnen om te recreëren aan het water.

 

OpenCoffee Bindels Tuinen_overzicht

 

 

Deelnemers

We zagen diverse Basic- en Premium-leden en VIP partners aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven. Enkele voorbeelden: we zagen naast Roy Bindels van Bindels Tuinen ook Wim Zegers van HWC Personeelsdiensten, Toon van Tilburg van Finadrome, Anton Honing van atHoning,  Patrick Scheers van SCH€€RS belastingadvies, Gerrie Oreel van Stufa Haps, Marloes Keeris van Dash of Ginger, Mari Jordans van JK automatisering, Roel Bulkens van VLC&Partners en Anne Arts van De Wijnles. Onder andere sloten ook Jessie Jacobs van jeSocials, Kitty Gossens van Adecco, John Smits van Bona Pictura, Cees Hoogesteeger van Telemedium Systems, Herbert en Nadia van den Heuvel van Ictoria en Caroline Coerwinkel van het UWV WERKbedrijf NOB aan.

Tot slot sloten deze gasten aan: Marc van Bree, Daphne Artz, Lian Groot, Mark Theelen, Carin Fait, Oksana Titova, Sarah Brusell, Kim van Heel, Ilias al Mansoure, Sandra Reuvers, Linda Hoitinga,  Kadem Sahli, Gerard Kruijsen, Chris Tieleman, Robert Willemse, Annemieke Dings en Frank Pijnenburg.

Gastheer Roy Bindels, Nadia van den Heuvel van Ictoria en Frank Pijnenburg van Zzp NOB BOOST kregen de gelegenheid om hun bedrijven en initiatieven toe te lichten en te promoten bij de aanwezige gasten tijdens het podiummoment.

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 7 oktober volgt een nieuwe Open Coffee. Het Maasvallei Netwerk is dan te gast in de showroom van Bochane in Boxmeer. Een schitterend en exclusief bedrijfsbezoek waarbij de koffie geschonken wordt door VIP partner Brian Wels:  Bekijk de informatie en meld je aan!

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je Social mediapagina´s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in Social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s

Bekijk hier alle andere foto’s.

Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura📸