Advertentie

Open Coffee 2 september : Bindels Tuinen

Gepubliceerd op: 05-08-2022

Aan de rand van Oeffelt, nog geen 2 kilometer van de A73, is hoveniersbedrijf Bindels Tuinen BV gevestigd. Het familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 50 jaar vind je op één van de mooiste locaties in de regio. Op 2 september zijn we te gast bij Roy Bindels die voor de gelegenheid de Open Coffee voor ons verzorgt. Daar vindt een exclusieve Outdoor-editie plaats. Mis ‘m niet en meld je snel aan!

 

 

Vakantieperiode

De Open Coffee start om 09.00u en duurt tot 11.00u. De entree is gratis, maar meld je wel van te voren aan zodat we je op de gastenlijst kunnen zetten. Bij de entree leggen we, zoals je van ons gewend bent, een naambadge voor je klaar. Ook in de vakantieperiode vinden wij het belangrijk om met een kleinere groep aanwezige ondernemers veel waarde te blijven bieden tijdens de Open Coffee. Daarom wordt het deze keer een speciale Outdoor-editie met een exclusief en persoonlijker karakter. Iets wat je zeker niet wilt missen! Meld je direct aan.

 

Voor in je agenda

Open Coffee

Datum/tijd: Vrijdag 2 september, van 9:00 tot 11:00
Adres van de locatie: Scheperstraat 2a, 5441 PN Oeffelt
Gastlocatie: Bindels Tuinen (📍Google Maps)
Parkeren: Gratis parkeren bij het beeld van de rode hond
De ingang vind je rechts achterin de parkeerplaats, door het hek.
Consumpties:
Koffie/thee aangeboden door Bindels Tuinen.
Tip: Neem voldoende visitekaartjes mee
Entreeprijs: Gratis voor leden (sluit je aan)

 

Ik ben nog geen lid, ben ik ook welkom?

Uiteraard, je bent van harte welkom. Je mag natuurlijk gewoon een keer deelnemen, dan zie je direct de waarde van het Maasvallei Netwerk.

Door te netwerken bouw je aan een waardevol netwerk van zakelijke relaties en het zet jou en jouw bedrijf op de kaart. Zien en gezien worden. Een Open Coffee is nuttig, maar ook leuk: het is een vorm van sociaal-zakelijk netwerken. Doe je ook mee? We stellen het op prijs als je jezelf als lid wilt aanmelden. Zo ben je aangesloten bij het Maasvallei Netwerk en hoef je niets te missen. We organiseren evenementen, publiceren ondernemersnieuws en helpen je actief om zichtbaarheid en verbinding te vinden met andere ondernemers. Dat is goed voor je eigen omzet, maar ook erg handig als je een opdracht uit wilt besteden, producten wilt bestellen of samenwerking zoekt met een ondernemer in de regio. Op die manier investeer je met een lidmaatschap in je eigen zakelijke netwerk! Wil je je nu al direct aanmelden als lid? Dit zijn de opties.

* Let op: De meeste ondernemers stellen geen prijs op recruitmentactiviteiten voor multi-level marketingbedrijven. Daar is deze Open Coffee niet geschikt voor.

 

Aanmelden voor de Open CoffeeWe sturen je per e-mail een bevestiging.

Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving.
Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden.
Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om deel te nemen
aan de Open Coffees van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken.
Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Leuk dat je er bij bent. Wil je met meerdere mensen komen? Geen probleem. Meld dan iedereen persoonlijk aan, dan kunnen we een juiste inschatting maken van het aantal bezoekers. Heb je vragen of wil je je toch nog afmelden? Stuur dan een bericht per e-mail via de contactpagina .

Open Coffee Outdoor