Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Nieuws van Evenementenhal Venray: Promoot uw bedrijf tijdens Zomervrouwen Venray 2014

Gepubliceerd op: 14-04-2014

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkUw product of dienst in drie dagen tijd op een efficiënte manier aan duizenden vrouwen uit Zuid-Oost Nederland presenteren? Dan is dit uw kans tijdens de beurs Zomervrouwen in Evenementenhal Venray.

Laat de bezoekers kennis maken met uw bedrijf voor nog geen €85,- per dag!

Patrick Bongartz Fotografie 2012-Zomervrouwen-_DSC6289

Dit evenement, gehouden op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 mei 2014, richt zich op vrouwen uit Zuid-Oost Nederland, is geschikt voor iedere leeftijdsgroep en biedt veel variatie qua producten en bedrijven in uiteenlopende branches. Naast een veelzijdige beurs is er een divers programma bestaande uit modeshows, demonstraties, optredens, etc.

Zomervrouwen biedt u de mogelijkheid uw product of dienst in een sfeervolle en verkoop bevorderende ambiance te presenteren, uw naamsbekendheid te vergroten, nieuwe contacten te leggen en uw verkoop nieuwe impulsen te geven.

Bezoekers
Bezoekers kunnen tijdens de beurs algemene informatie en deskundig advies inwinnen, nieuwe ideeën en trends opdoen, producten uitproberen en aanschaffen of gewoon een gezellig dagje uit beleven met vriendinnen, moeder, dochter en etc. 

Laatste stands
Wilt u ook niet ontbreken op Zomervrouwen Venray 2014? Informeer dan spoedig naar de mogelijkheden via 0478-519781 of via [email protected] .
Voor meer informatie, foto’s en reacties van exposanten www.evenementenhal.nl/venray en www.facebook.com/zomervrouwen.

Evenementenhal Venray
De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoon : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail : [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl