Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Inschrijven voor de Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer op vrijdag 14 maart 2014

Gepubliceerd op: 06-02-2014

logo_maasvallei_netwerk_gemeente_boxmeer_open_coffee_noordelijke_maasvalleiOndernemers, bestuurders en specialisten uit de regio kunnen zich nu inschrijven voor de Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer.

Op vrijdag 14 maart 2014 komen honderden ondernemers uit de regio bij elkaar in het bedrijvencentrum van Boxmeer, om deel te nemen aan de Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer, om te netwerken, samenwerkingen op te zoeken en business te doen.

Het bijzondere aan deze netwerkbeurs is, dat de deelnemers centraal staan en er geen ruimte is voor bezoekers, want als iemand de beurs wil bezoeken, zal men zich echt moeten inschrijven om mee te doen, erbij te zijn en plezierig te netwerken met elkaar.

De organisatie heeft alles tot in de puntjes geregeld met een volledig verzorgde dag voor alle deelnemers, want eten, drinken, statafels, stroom, wifi, internet en netwerkgarantie zit bij de prijs inbegrepen. De deelnemers hoeven alleen hun visitekaartjes, promotiemateriaal en beursbanner mee te nemen. Alle ingrediënten voor een succesvolle dag zijn aanwezig.

Op de website www.maasvallei-netwerk.nl kunt u zich direct inschrijven om mee te doen.

De locatie voor de Maasvallei Netwerk Business Beurs Boxmeer is:
Bedrijvencentrum Boxmeer
Stationsweg 15
5831 CR  Boxmeer