Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Receptie 12,5 jaar Maasvallei Netwerk

Samen hebben we het gedaan! We kunnen trots aan jullie melden dat ons ondernemersnetwerk deze maand 12,5 jaar bestaat. We zijn ongekend trots op dit jubileum! We willen je daarom ook van harte uitnodigen om samen terug te kijken op de geschiedenis en vooruit te kijken naar de toekomst. We heffen op woensdagavond 30 november het glas. We hebben (veel!) goed nieuws te melden en we gaan nieuwe zaken lanceren. We willen dit jou als eerste vertellen. Kom je ook?

Uitnodiging receptie

 

Datum, tijd, locatie

We treffen elkaar op woensdag 30 november bij Van der Valk in Cuijk. Inloop is vanaf 19:30u. en we ontvangen je graag in het ‘Grand Café’, de eerste zaal links naast de entree.

We hebben een aansluitend (propvol) programma en de wens is om op tijd te beginnen zodat je niets hoeft te missen! Een halfuurtje na de opening proosten we op de toekomst en daarna gaan we de toekomstplannen uit de doeken doen en groot nieuws lanceren! We besluiten de avond rond 22:00u.

Alle informatie over de locatie vind je hier: https://www.hotelcuijk.nl/

Dit is het adres: Raamweg 10, 5431 NH Cuijk.  (Google Maps: https://goo.gl/maps/f49KaR8FTSkepjzA6)

Let op: deze receptie is alleen toegankelijk op uitnodiging. Je kunt jezelf hieronder op de gastenlijst zetten. Wil je aangeven of je er wel, of niet bij kunt zijn?

 

Laat weten of je er bij kunt zijn

Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving. Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden. Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om deel te nemen aan de Open Coffees van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken. Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.