Advertentie

Businessbeurs

Al ruim 11 jaar is het Maasvallei Netwerk het regionale trefpunt voor professionals in het ondernemerslandschap. Het Maasvallei Netwerk brengt on- en offline vraag en aanbod samen. Ook in deze tijd zijn we er voor de markt in het Land van Cuijk, door een platform te bieden waar je zowel fysiek als online jouw merk of organisatie aan klanten en stakeholders presenteert, hoogwaardige leads genereert, waar je kennis deelt en langdurige relaties opbouwt.

Maasvallei Businessbeurs

Exposeren op de Maasvallei Businessbeurs

Tijdens deze sterke combinatie van een beurs en congres, ontmoet je in 2 dagen vele lokale en regionale professionals. Op dit event kom je in contact met potentiële afnemers en heb je de mogelijkheid jouw producten en diensten aan diverse doelgroepen te tonen: jouw merk of dienst staat volop in de schijnwerpers. We bieden verschillende mogelijkheden om jouw doelstellingen te verwezenlijken: van beursstand tot promotafel en van partnership voor seminar tot bestickering van entreedeuren en website banners. Interesse in de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

 

Word ook beroemd in eigen regio

Onderneem je in het Land van Cuijk of in de nabije regio? Dan is het beslist de moeite waard om jouw bedrijf ook te presenteren op deze tweedaagse, regionale B2B beurs. Zet jouw bedrijf op de kaart en verrijk je regionale netwerk met nieuwe contacten, relaties en klanten. Een van de meest persoonlijke manieren om je bedrijf te presenteren aan het grote publiek, is om deel te nemen aan een regionale businessbeurs.

 

Kracht van regionaal

De Maasvallei Businessbeurs staat dit jaar in het teken van regionale ontmoetingen om nieuwe samenwerkingen te kunnen smeden. De kans is groot dat je ondernemers treft met wie je nog nooit in gesprek bent geweest, maar wel kent van gezicht. Daarnaast tref je altijd interessante ondernemers die jou verder kunnen helpen en introduceren aan hun netwerk. En, als lokale ondernemers in de regio heb je altijd al iets met elkaar gemeen.

 

Positioneren en meer naamsbekendheid

De Maasvallei Businessbeurs is nu precies zo’n regionale beurs waar je makkelijk nieuwe contacten kunt leggen. Het is bij uitstek dé beurs om jezelf, jouw bedrijf, producten, diensten, merken of onderwerpen onder de aandacht te brengen. Je kunt jouw bedrijf positioneren om meer naamsbekendheid te genereren. Maar, misschien ben je op zoek naar kennis, informatie, expertise of personeel? Op de Maasvallei Businessbeurs vind je het allemaal.

 

Veiligheid in verband met COVID

We streven naar een veilige en gezonde omgeving voor ons allemaal. Een veilige beurs neerzetten doen we samen en alleen als het mogelijk is binnen de richtlijnen van het RIVM.