Advertentie

Aansluiten met een VIP-partnership

Vip PartnershipGoed dat je je aansluit bij het Maasvallei Netwerk, welkom! Hieronder kun je al je gegevens invullen. Het VIP-partnership kost slechts €699,- voor een heel jaar. Je kunt een VIP-partnership beschouwen als een sleutel die toegang geeft tot een heel scala aan mogelijkheden. Je kiest zelf wat voor jou van waarde is. 

 

Vul de volledige bedrijfsnaam in, we nemen deze naam over op de bevestiging, op de factuur en in de ledengids.
Heb je meerdere bedrijven? We vermelden ze ook in de ledengids voor je. Deze vermelding is inbegrepen bij je VIP-partnership. Je mag dit veld ook leeg laten.
Vul je persoonlijke GSM nummer in.
Vul eventueel een vast telefoonnummer in als je dat hebt.
Adres en huisnummer
Vul hier het adres in van je website.
Click or drag a file to this area to upload.
Sleep het logo in dit veld of klik en kies een logo uit je bestanden.
Wij adviseren om deze optie aan te zetten en te kijken welke waarde het voor je heeft. Je kunt jouw e-mailadres op elk gewenst moment later weer afmelden met 1 klik. *We sturen geen spam.
Wil je jouw bedrijf vermelden in de ledengids? Andere leden kunnen je gemakkelijk vinden en contact met je zoeken om opdrachten uit te besteden, samenwerking te zoeken of je om advies te vragen. Wij adviseren om je bedrijf kosteloos op te laten nemen in de ledengids. Je kunt dit later nog wijzigen.
Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving. Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden. Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om lid te worden van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken. Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Ik wil graag komend jaar gebruik maken van het VIP-partnership. De kosten zijn €699,- per jaar, exclusief btw. Ik ontvang na aanmelding een bevestiging met de algemene voorwaarden en de nota voor komend jaar per e-mail. Ik verleng mijn partnership steeds automatisch met één jaar tot schriftelijke opzegging. Ik verklaar alle gegevens in dit formulier correct en naar waarheid ingevuld te hebben.