Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Aansluiten als VIP-partner

VIP partner 2024Goed dat je je aansluit bij het Maasvallei Netwerk, welkom! Hieronder kun je al je gegevens invullen. Het worden van VIP-partner kost slechts €859,- voor een heel jaar. Je kunt het zijn van VIP-partner beschouwen als een sleutel die toegang geeft tot een heel scala aan mogelijkheden en het biedt een heel jaar de hoogste marketingwaarde voor jouw onderneming.

Door VIP partner te worden ben je een exclusieve ambassadeur van de regionale bedrijvigheid en investeer je in je eigen ondernemersnetwerk. Het Maasvallei Netwerk biedt naast verbinding, ook kennisdeling, zichtbaarheid en plezier in het ondernemerschap.

 

Aanmelden als VIP-partner

Vul de volledige bedrijfsnaam in, we nemen deze naam over op de bevestiging, op de factuur en in de ledengids.
Deze omschrijving wordt gebruikt voor onder andere een eervolle vermelding op Social Media. Houd het kort, maar volledig!
Heb je meerdere bedrijven? We vermelden ze ook in de ledengids voor je. Deze vermelding is inbegrepen bij je VIP-partnership. Je mag dit veld ook leeg laten.
Vul je persoonlijke GSM nummer in.
Indien van toepassing; naar dit e-mailadres wordt de factuur verstuurd.
Vul eventueel een vast telefoonnummer in als je dat hebt.
Adres en huisnummer
Vul hier het adres in van je website.
Click or drag a file to this area to upload.
Sleep het logo in dit veld of klik en kies een logo uit je bestanden. Dit logo wordt gebruikt als website banner, in de Ledengids en in de community-app.
Click or drag a file to this area to upload.
Sleep heen rechtenvrije foto van jezelf in dit veld of klik en kies een fotouit je bestanden. Deze foto kunnen we gebruiken om je bedrijf/bedrijven voor te stellen op Social Media, in de ledengids en in de community-app.
Wij adviseren om deze optie aan te zetten en te kijken welke waarde het voor je heeft. Je kunt jouw e-mailadres op elk gewenst moment later weer afmelden met 1 klik. *We sturen geen spam.
Wil je jouw bedrijf vermelden in de ledengids? Andere leden kunnen je gemakkelijk vinden en contact met je zoeken om opdrachten uit te besteden, samenwerking te zoeken of je om advies te vragen. Wij adviseren om je bedrijf kosteloos op te laten nemen in de ledengids. Je kunt dit later nog wijzigen.
Je krijgt een bedrijfsprofiel en aansluiting op de Bundeling community-app die ondernemers in onze regio onderling verbindt. Toegang en gebruik is kosteloos.
Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving. Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden. Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om lid te worden van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken. Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Ik wil graag komend jaar gebruik maken van het VIP-partnership. De kosten zijn €859,- per jaar, exclusief btw. Ik ontvang na aanmelding een bevestiging met de algemene voorwaarden en de nota voor komend jaar per e-mail. Ik verleng mijn partnership steeds automatisch met één jaar tot schriftelijke opzegging. Ik verklaar alle gegevens in dit formulier correct en naar waarheid ingevuld te hebben. Ik verklaar bevoegd te zijn om namens de onderneming deze overeenkomst aan te gaan.