Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Aansluiten met een Starter-lidmaatschap

Goed dat je je aansluit bij het Maasvallei Netwerk, welkom! Hieronder kun je al je gegevens invullen. Het Starter-lidmaatschap kost €139 en kan 1 maand gratis op proef worden gebruikt zonder verplichtingen. Dit lidmaatschap is uitsluitend voor kleine ondernemingen met een laag marketingbudget zoals starters, freelancers en bijvoorbeeld zzp’ers.

Starter Lidmaatschap 2024

Heb je een grotere onderneming met een hogere relevantie in de regio? Kies dan voor een Premium-, of VIP lidmaatschap met alle marketingvoordelen. Door lid te worden ben je een ambassadeur van de regionale bedrijvigheid en investeer je in je eigen ondernemersnetwerk. Het Maasvallei Netwerk biedt naast verbinding, ook kennisdeling, zichtbaarheid en plezier in het ondernemerschap.

»  Ben je nieuwsgierig bekijk dan de voordelen van Premium of VIP.

 

Aanmelden Starter-lidmaatschap

Vul de volledige bedrijfsnaam in, we nemen deze naam over op de bevestiging, de factuur en in de ledengids.
Deze input wordt gebruikt als inspiratie voor een verzamelpost op Social Media en in de community app. Tip: wees kort, maar volledig!
Vul je persoonlijke mobiele nummer in.
Vul eventueel een vast telefoonnummer in als je dat hebt.
Adres en huisnummer
Vul hier de URL in van je bedrijfswebsite.
Click or drag a file to this area to upload.
Sleep het logo (van hoge kwaliteit) in dit veld of klik en kies een logo uit je bestanden. Dit logo gebruiken we voor de community-app.
Click or drag a file to this area to upload.
Sleep de foto in dit veld of kies een foto uit je bestanden. Deze foto kunnen we gebruiken voor Social Media en voor de community-app.
Via wie kreeg je de aanbeveling om kennis te maken met het Maasvallei Netwerk? Je mag een voor- en achternaam invullen.
Wij adviseren om deze optie aan te zetten en te kijken welke waarde het voor je heeft. Je kunt jouw e-mailadres op elk gewenst moment later weer afmelden met 1 klik. *We sturen geen spam.
Je krijgt een bedrijfsprofiel en aansluiting op de Bundeling community-app die ondernemers in onze regio onderling verbindt. Toegang en gebruik is kosteloos.
Wil je jouw bedrijf vermelden in de ledengids? Andere leden kunnen je gemakkelijk vinden en contact met je zoeken om opdrachten uit te besteden, samenwerking te zoeken of je om advies te vragen. Wij adviseren om je bedrijf kosteloos op te laten nemen in de ledengids. Je kunt dit later nog wijzigen.
Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving. Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden. Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om lid te worden van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken. Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Ik wil graag komend jaar gebruik maken van het Starter-Lidmaatschap. Ik betaal nu slechts €139 euro exclusief btw voor komend jaar. De proefperiode van een maand is kosteloos voor nieuwe leden. Ik ontvang na aanmelding een bevestiging met de algemene voorwaarden per e-mail. Ik verleng mijn lidmaatschap steeds automatisch met één jaar tot schriftelijke opzegging. Ik verklaar alle gegevens in dit formulier correct en naar waarheid ingevuld te hebben.

STARTER LIDMAATSCHAP

Het Starter-lidmaatschap is uitsluitend beschikbaar voor
zzp'ers en starters met weinig tot geen marketingbudget.

Wil je ook graag bedrijfsnieuws publiceren, een uitgebreide
vermelding in de ledengids en een eigen contactpersoon?

Of is jouw onderneming groter?
Bekijk dan de voordelen van het Premium-lidmaatschap

 

This will close in 0 seconds