Advertentie

Aansluiten met een Basic-lidmaatschap

Goed dat je je aansluit bij het Maasvallei Netwerk, welkom! Hieronder kun je al je gegevens invullen. Het basic lidmaatschap kost €97,- en kan 1 maand gratis op proef worden gebruikt zonder verplichtingen. Dit lidmaatschap is specifiek voor kleine ondernemingen met een laag marketingbudget zoals starters en ZZP’ers.

Basic lidmaatschap

Heb je een grotere onderneming met een hogere relevantie in de regio? Kies dan voor een Premium lidmaatschap met alle marketingvoordelen. Dan kan voor slechts €297,- per jaar en is fiscaal aftrekbaar van de winst. Door Premium-lid te worden ben je een ambassadeur van het regionale ondernemerschap en steun je ook nog het Maasvallei Netwerk. Je maakt het uitwerken van ambitieuze toekomstplannen mogelijk voor jou en alle andere aangesloten ondernemers. Ben je nieuwsgierig naar de voordelen van Premium?

 

Vul de volledige bedrijfsnaam in, we nemen deze naam over op de bevestiging, de factuur en in de ledengids.
Vul je persoonlijke GSM nummer in.
Vul eventueel een vast telefoonnummer in als je dat hebt.
Adres en huisnummer
Vul hier de URL in van je bedrijfswebsite.
Click or drag a file to this area to upload.
Sleep het logo in dit veld of klik en kies een logo uit je bestanden.
Wij adviseren om deze optie aan te zetten en te kijken welke waarde het voor je heeft. Je kunt jouw e-mailadres op elk gewenst moment later weer afmelden met 1 klik. *We sturen geen spam.
Wil je jouw bedrijf vermelden in de ledengids? Andere leden kunnen je gemakkelijk vinden en contact met je zoeken om opdrachten uit te besteden, samenwerking te zoeken of je om advies te vragen. Wij adviseren om je bedrijf kosteloos op te laten nemen in de ledengids. Je kunt dit later nog wijzigen.
Om ons werk als netwerkorganisatie goed uit te kunnen voeren hebben we je toestemming nodig volgens de AVG-wetgeving. Mogen we telefonisch, per post of per e-mail contact met je zoeken? We handelen conform ons Privacybeleid en we delen jouw informatie niet met derden. Omdat contact onderdeel is van onze core-business, namelijk: netwerken', is het noodzakelijk dat je akkoord gaat als je ervoor kiest om lid te worden van het Maasvallei Netwerk. Je kunt je toestemming later altijd intrekken. Ik stem hiermee in en ga tevens akkoord met de Algemene voorwaarden en het privacybeleid.
Ik wil graag komend jaar gebruik maken van het Basic lidmaatschap. De kosten zijn €97,- per jaar, exclusief btw. De proefperiode van een maand is kosteloos voor nieuwe leden. Ik ontvang na aanmelding een bevestiging met de algemene voorwaarden per e-mail. Ik verleng mijn lidmaatschap steeds automatisch met één jaar tot schriftelijke opzegging. Ik verklaar alle gegevens in dit formulier correct en naar waarheid ingevuld te hebben.

Speciaal voor freelancers, zzp'ers en starters


Het Basic-lidmaatschap is beschikbaar voor freelancers,
zzp'ers en starters met weinig tot geen marketingbudget.

Wil je ook graag bedrijfsnieuws publiceren, een uitgebreide
vermelding in de ledengids en een eigen contactpersoon?
Bekijk dan de voordelen van het Premium-lidmaatschap

 

This will close in 0 seconds