Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


RECAP: Open Coffee bij Aluconnect in Haps

Gepubliceerd op: 06-05-2024

Leuk, leerzaam en waardevol. Dat waren de kenmerken van de Open Coffee van mei. Voor het eerst betraden we de maak-industrie en keken we letterlijk achter de schermen bij een echte productie-fabriek. Bij de fonkelnieuwe locatie van Aluconnect in Haps dronken we de koffie en keken we met 54 ondernemers onze ogen uit! Naast een flinke verbreding van ieders netwerk, werd er ook een rondleiding gegeven door de showroom, de kantoren en langs de metaalzagerij. Jordie Jans, eigenaar van Major Garden, vertelde tijdens de rondleiding dat hier zijn unieke aluminium hekwerken worden gemaakt.

 


 

Major Garden en Aluconnect

Major Garden is een jong bedrijf uit Wanroij, onder leiding van Jordie Jans. Major Garden kwam eind 2023 aan boord als lid van het Maasvallei Netwerk en staat landelijk bekend om zijn schitterende luxueuze hekwerken, poorten en schuttingpanelen. De onderdelen worden vervaardigd in hun eigen productielocatie in Haps, bij Aluconnect. Daar ontmoetten we elkaar om kennis te maken met deze schitterende bedrijven, te netwerken en de koffie te proeven.

 

Virtuele 360-tour : Herbeleven van de Open Coffee

Vind je het leuk om de bedrijfsrondleiding nog eens over te doen? Of heb je de Open Coffee gemist, maar wil je toch de sfeer proeven? Leer Aluconnect kennen in deze levende virtuele 360-tour, gemaakt door Let’s Zoip. Een regionaal bedrijf dat lid is van het Maasvallei Netwerk . Let’s Zoip ontwikkelt voor grote en kleine bedrijven, nationaal en internationaal, virtuele ‘levende’ rondleidingen. Klik voor de rondleiding op: https://app.letszoip.com/g1Xw9m


 

Deelnemers

We zagen diverse leden aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven, en natuurlijk diverse nieuwe bedrijven die deelnamen om te zien welke waarde het netwerk voor hen zou kunnen bieden. In totaal bezochten ongeveer 55 ondernemers de Open Coffee van vrijdag 3 mei.

Enkele voorbeelden: 
Linda Hoitinga van Lizenda,  Yannick Vendelmans van Wux, Ton van Raaij van MAAY, Herbert van den Heuvel van Ictoria, Ronald en Carola van Elst van Van Elst containerverhuur BV,  Bram Kilsdonk van Feitenkennis, Yoshi van de Werff van Dekkers Business Bikes, Martijn Oosterhof van JobMakelaar, Wim Zegers van HWC Personeelsdiensten, Toon Zeegers van Zeegers Expeditie en Meerbox,  Luuk van den Boogaard van Social Promotion, Pim-Pieter Goossens van PP Tuinservice, Teun Hermans van Fun-Pro, Marijke Beens en Coen van de Geijn van Viewmotion, Peter van Keijsteren, Gert Wolters van Wolters Advies en natuurlijk nog vele anderen.

 

Gastsprekers

Je bent al aardig op weg als organisatie en als managementteam. Je voelt echter dat er meer mogelijk is. Je vraagt je regelmatig af hoe krijg ik mijn medewerkers in de leerstand en wat ís eigenlijk een ontwikkelcultuur? Kortom tijd voor een volgende stap: wendbare teams bouwen in een lerende organisatie. Teams waar collega’s met en van elkaar leren en optimaal samenwerken om in deze snel veranderende wereld effectief resultaten te behalen. Tijdens de Open Coffee introduceerde Pieter Goinga en Björn Ribbers hun nieuwe programma ‘Leiderschap in leren‘.
https://www.vangoinga.com/training-leiderschap-in-leren

Björn Ribbers en Pieter van Goinga - 𝐋𝐞𝐢𝐝𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩 𝐢𝐧 𝐋𝐞𝐫𝐞𝐧

 

Hoofdsponsor : Wux internetbureau

Een speciaal ‘dank je wel’ gaat uit naar onze hoofdsponsor Wux, ze maken activiteiten zoals de Open Coffees mogelijk. Wux uit Cuijk is een jong dynamisch internetbureau dat gespecialiseerd is in toepassing van kunstmatige intelligentie in websites, conversie-optimalisatie en betere vindbaarheid. Maar ook een mooie goede website kan Wux ontwerpen, maken en onderhouden. Meer informatie: www.wux.nlWux logo

 

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 7 juni vindt de volgende Open Coffee plaats bij Vantienen koffie in Zeeland.
Je kunt je nu al direct aanmelden, zodat je zeker bent van een plaats.

AANMELDEN OPEN COFFEE 7 JUNI

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je met naamsvermelding van de fotograaf gebruiken op je Social mediapagina’s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s

Bekijk hier alle andere foto’s. Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura.