Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


zzp BOOST Event in Schijndel

Gepubliceerd op: 11-09-2023

Wie onlangs bij de Open Coffee aanwezig was bij Center Parcs ‘Het Heijderbos’, heeft hem waarschijnlijk zijn bevlogen verhaal al horen doen. Frank Pijnenburg, Projectleider zzp NOB Boost, vertelde over het zzp BOOST Event op 10 oktober in Schijndel. Dit (gratis!) evenement wordt georganiseerd in samenwerking met StartUp Meierijstad en is openbaar voor alle zzp’ers uit noordoost Brabant en uit de brede regio. Het thema: Tijd van DOEN!

 

 

zzp BOOST Event

Het thema is een verwijzing naar het kabinetsbeleid dat nu weliswaar on hold staat, maar dat het leven van de zzp’er niet perse makkelijker maakt.

Dat de plannen on hold staan, betekent niet dat zelfstandigen achterover kunnen leunen. Wat ga jij DOEN om daar het hoofd aan te bieden? Mopper je? Ga je terug in loondienst? Of zet je stappen naar een robuuste onderneming? Serieuze zzp’ers gaan nu investeren in hun bedrijf zodat het stevig staat, ook als de tijden wat minder zouden zijn. Het BOOST event inspireert en motiveert je om je onderneming verder te ontwikkelen.

Tijdens dit evenement doe je waardevolle inspiratie op om je onderneming verder te ontwikkelen.

 

Wat kun je verwachten?

✔️ Interessante sprekers en experts delen hun kennis
✔️ Praktische workshops en tips om je onderneming te laten groeien
✔️ Netwerkmogelijkheden met gelijkgestemde ondernemers uit noordoost Brabant

Laat je inspireren door topsprekers Cristel van de Ven en Bas Nijhuis. Ontdek de sleutels tot succesvol ondernemerschap én werkplezier!

 

Meer informatie

Meer informatie, het programma en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op de website van ZZP NOB BOOST.