Advertentie

GaafGrafisch uit Wanroij zoekt een DTP-(st)er. Zoek je mee?

Gepubliceerd op: 07-11-2022

Een familiebedrijf uit Wanroij: GaafGrafisch. Een veelzeggende naam, maar wat maakt deze onderneming zo gaaf? We spreken met Rob van den Broek, eigenaar van de drukkerij die al sinds de beginjaren betrokken is bij het Maasvallei Netwerk. Hij is verantwoordelijk voor een full service drukkerij met allerhande soorten drukwerk, bestikkering en (luxe) verpakkingsmaterialen. Hij zoekt met spoed een grafische duizendpoot en vraagt het netwerk om met hem mee te kijken naar de  juiste kandidaat.

 

Vacature GaafGrafisch Wanroij

 

Eigenaar Rob van den Broek

We bellen met Premium lid Rob van den Broek. Hij is al jaren Premium-lid bij het Maasvallei Netwerk en nam met GaafGrafisch deel aan diverse beurzen en evenementen in de regio. We horen iemand die van aanpakken houdt maar vooral heel enthousiast is over zijn werk en zijn vak.

Samen met een team van 5 personen voorzien ze andere ondernemers van mooie, gave grafische uitingen en ondersteunen ze actief het lokale verenigingsleven. Het hele proces: van de creatieve opzet tot aan het eindproduct wat met de klant mee naar ‘huis’ teruggaat moet gaaf zijn!

Rob zoekt iemand die deze creatieve werkwijze heeft, de liefde voor ontwerp en drukwerk ziet en natuurlijk van aanpakken weet. Want een drukkerij kent een dynamisch bestaan. “Dat maakt het eigenlijk ook wel heel leuk!” zegt Rob van den Broek. “Het is vooral belangrijk om het idee van de klant te begrijpen en om te zetten in een concreet plan en daarin mee te denken met de klant”. Rob zoekt voor zijn bedrijf niet alleen een aanpakker, maar hij houdt ook van korte lijntjes en goede onderlinge communicatie met collega’s. “Gewoon lekker snel schakelen, een flexibele houding en niet iedere week hoeven vergaderen” lacht Rob breeduit.

 

Vergaderingen, daar doen we niet aan!

Aan vergaderen doen ze niet, wel even naar je collega lopen, iets bespreken en weer doorgaan. Dan moet je wel je vak kennen en ook kunnen afstemmen. Afstemmen tussen alles wat er  in huis is en wat extern moet worden uitbesteed. Maar altijd moet het draaien om de wensen van de klant.

GaafGrafisch is een bedrijf waar men professioneel werkt in een ontspannen sfeer. Het is al ruim 60 jaar een familiebedrijf en dat merk je natuurlijk altijd. “Wij zien dat familiegevoel ook als iets heel positiefs, wat je niet in veel bedrijven meer tegenkomt”.

 

Solliciteren of iemand aanbevelen?

‘Ik zou deze vraag graag willen uitzetten bij mijn collega-ondernemers’ zegt Rob. ‘Ons gezamenlijke netwerk is enorm en ik ben er van overtuigd dat we samen, met wat hulp, de juiste persoon snel kunnen vinden!”.

Ben of ken jij de juiste persoon voor GaafGrafisch? Maak dan zo snel mogelijk even contact met eigenaar Rob van den Broek. De sluitingsdatum is op 18 november 2022.

 

Ledengids

Wil je de contactinformatie van GaafGrafisch raadplegen?  Kijk dan in de Maasvallei Netwerk ledengids.