Maasvallei Netwerk
Advertentie
Adverteren op radio, televisie en internet

Kantoorruimte huren in Boxmeer

Gepubliceerd op: 11-11-2021

Ben je op zoek naar kantoorruimte in Boxmeer? Dat komt dan goed uit, want wij willen je graag voorstellen aan het Lion Center in Boxmeer. Een prachtig verzamelgebouw waar tientallen bedrijven en ondernemers uit de regio al jarenlang met veel plezier ondernemen.

kantoorruimte-huren-lion-center-boxmeer-entree

Een uitstekende toplocatie: Het Lion Center is gelegen aan de Lionstraat 8 in Boxmeer op één van de grootste Industrieterreinen uit de regio, Saxe Gotha. Het verzamelgebouw ligt vlakbij de A73, dicht bij het centrum van Boxmeer en op tien minuten loopafstand van het treinstation. Op korte termijn komen er enkele ruimtes vrij op de begane grond en op de eerste verdieping. Een unieke kans om een geschikte bedrijfsruimte te bemachtigen.

Faciliteiten

Het Lion Center Boxmeer beschikt over alle faciliteiten om succesvol te kunnen ondernemen. De kantoren kunnen volledig gemeubileerd gehuurd worden. Er is een professionele koffiemachine, gescheiden toiletgroepen, er zijn vergaderruimtes, glasvezelinternet, een alarminstallatie en zijn zelfs werkstations beschikbaar. De huurprijzen zijn inclusief stroomgebruik en verwarming.

Parkeerplaatsen

Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, waar gratis en onbeperkt geparkeerd kan worden. Het Lion Center beschikt over een eigen parkeerterrein. Parkeren aan kantoor was nog nooit zo dichtbij en er is altijd plaats, want er is parkeergelegenheid voor ruim 50 auto’s.

Alle faciliteiten maken de ruimtes ideaal om klanten te ontvangen, personeel te huisvesten of om zelf in te ondernemen.  De mooie kantoorruimtes van het Lion Center zijn uitermate geschikt voor starters, gevestigde ondernemers en MKB bedrijven.

 

Wilt je meer weten over kantoorruimte huren in Boxmeer?

Neem dan tijdens kantooruren,  vrijblijvend contact op met de beheerder, voor meer informatie, vragen en bezichtigingen.

De heer Toon van der Laar – Telefoon : 06-20000374

Lion Center Boxmeer op Facebook.

Adres:
Lionstraat 8
5831 AK Boxmeer