Maasvallei Netwerk
Advertentie
Adverteren op radio, televisie en internet

Kenniscommunity Ondernemerschap biedt starters een platform

Gepubliceerd op: 10-11-2021

Biblioplus en het Maasvallei Netwerk hebben een partnership gesloten. Samen organiseren ze een Starters Meetup tijdens de Kenniscommunity Ondernemerschap op dinsdagavond 30 november 2021 in bibliotheek Boxmeer van 19.30 tot 21.00 uur. Startende of aspirant ondernemers kunnen gratis deelnemen en direct beginnen met het opbouwen van een zakelijk netwerk.

Erik Wille en Anita Witsiers

Biblioplus organiseert sinds begin 2021 Meetup’s voor startende ondernemers in de regio Land van Cuijk en Maasduinen. Biblioplus wil hiermee startende ondernemers een plek bieden om van elkaar te leren, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Iedere 3 maanden kunnen ZZP’ers of aspirant ondernemers tijdens een Meetup kennismaken met elkaar en met ervaren ondernemers die hun geschiedenis en kennis komen delen. Het Maasvallei netwerk biedt een innovatief platform aan ervaren en gevestigde ondernemers. Door de koppeling te maken met Biblioplus versterken ze elkaar.

De samenwerking tussen BiblioPlus en het Maasvallei netwerk is een logische stap voor beide partijen. Beide organisaties stimuleren kennisdeling en ontmoeting en willen bijdragen aan een vruchtbaar en gezond ondernemersklimaat in de regio. LET OP: ivm Covidmaatregelen is de Kenniscommunity Ondernemerschap op dit moment online!

Gastspreker

Op 30 november sluit ondernemer Angela van Berkel uit St. Hubert als gastspreker aan. Ze groeide op in een ondernemersgezin en ontwikkelde zich in 30 jaar tijd van loopbaancoach bij o.a. het UWV en de Gemeente Oss, tot zelfstandig gevestigd senior loopbaan- en ondernemerscoach. Ze komt vertellen over haar reis als ondernemer en er is gelegenheid om haar vragen te stellen over het ondernemerschap. Een buitenkans om het vak te leren van een doorgewinterde specialist!

LinkedIn community

Ook is er een online social media community gesticht voor startende ondernemers in de regio. Zo kunnen starters gebruik maken van elkaars expertise en kijken ondernemers van het Maasvallei Netwerk mee om de deelnemers te adviseren waar nodig. Je vindt de online community op LinkedIn.

De Bibliotheek als werkplek

De samenwerking met het Maasvallei Netwerk past in de nieuwe koers van Biblioplus. Biblioplus verbreedt zich naar een dynamisch huis van de gemeenschap. Een plek waar kennis en informatie worden uitgewisseld en leren en ontmoeten wordt gestimuleerd. Biblioplus biedt comfortabele (gratis) werkplekken en (te reserveren) overlegruimten om klanten te ontvangen. Daarnaast hebben leden van de Bibliotheek ook toegang tot een enorm aanbod aan online cursussen, waarvan vele geschikt zijn voor ondernemers.

Het Maasvallei Netwerk biedt ondernemers verbinding door het organiseren van Open Coffees, beurzen, netwerkdiners en voorziet de ondernemers in exposure met de nieuwsvoorziening via de website, sociale media kanalen en de ondernemersnieuwsbrief.

Deelnemen

Voor meer informatie en om je aan te melden voor de volgende Starters Meetup, kijk in de agenda op de website van BiblioPlus: www.biblioplus.nl

Starters Meetup
Dinsdag 30 november 2021, 19.30u,  online.   (LET OP: ivm Covidmaatregelen is deze meeting online!)
Vanaf 19.30 uur, einde 21.30 uur.
Toegang gratis, er is beperkt plaats, dus meld je direct aan.

.