Maasvallei Netwerk
Advertentie
CuijkOnderneemt!

Uitnodiging: Open dag Buitenplaats Zevenhutten Cuijk

Gepubliceerd op: 12-10-2021

Bianca Schrijen, eigenaresse van Buitenplaats Zevenhutten zegt: “We laten zien hoe we met liefde en aandacht werken aan één van de belangrijkste herinneringen die we mensen kunnen geven. Laat je meenemen langs onze sfeervolle Buitenplaats Zevenhutten. Proef de koffie en kom kijken, hoe we alles tot in de puntjes verzorgen op 17 oktober in Cuijk.”

zevenhutten

.

Open dag 17 oktober

We nemen je mee, hoe we met onze ervaring jou alle zorgen uit handen nemen, zodat er tijd en aandacht overblijft voor vrienden en familie. Om zeker te weten dat je alle informatie krijgt om je te ontzorgen, meld je aan voor de rondleidingen die worden gegeven om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Je kunt die dag ook vragen stellen over de kosten van een uitvaart, een uitvaartverzekering of speciale wensen. Je kunt je aanmelden door te mailen naar: [email protected] of meld je telefonisch aan via: 0485 52 11 11

De Buitenplaats is veel méér. Het is ook een plek waar je terugkomt voor herinnering. Alleen in alle rust van de natuurlijke omgeving. Of samen met familie of vrienden om gezamenlijke herinneringen te delen.

.

Ruimte voor natuur en recreatie

Rondom de Buitenplaats ligt een bijzonder natuur-en recreatiegebied. Het veldcafé en terras vormen het vertrekpunt van mooie fiets- en wandelroutes. Op het terras kunt u genieten van de prachtige vergezichten en de landelijke omgeving onder het genot van een smaakvol ontbijt, lunch of borrel. Het veldcafé is tevens informatiepunt van Brabants Landschap.

Daarnaast worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de inwoners in de regio. Kijk hiervoor op onze agenda.

Buitenplaats Zevenhutten

 

Piet en Bianca Schrijen 

Zevenhutten Cuijk Schrijen

Deze bekende Cuijkenaren staan in de geschiedenisboeken van vele inwoners van het Land van Cuijk. Dit schitterende familiebedrijf levert een belangrijke bijdrage in de levens van mensen. Tijdens de Open Coffee van 2 november zal Bianca Schrijen vertellen over haar visie op ondernemen en ze zal je meenemen in een stukje geschiedenis van haar bedrijf.

Naast het waardige crematorium is Buitenplaats Zevenhutten ook een schitterende uitvalsbasis voor wandel- en natuurliefhebbers. Aan de rand van de Hoenderberg kunnen gasten na het wandelen in schitterende ambiance een kop koffie drinken of een lunch bestellen. De locatie en omgeving zijn uniek in Cuijk en omgeving.

Er worden geregeld activiteiten georganiseerd voor de inwoners in de regio. Denk aan een ‘In memorium concert’, maar ook winterse wandelingen, knutselmiddagen voor kind en ouder en ‘Happen en stappen’. Alle activiteiten vind je terug in de online agenda: https://www.zevenhutten.nl/agenda/