Advertentie

Dekkers Fransen Keukens en Interieurbouw en de Huisstijl Makelaar in Rijkevoort presenteren zich samen op Riekevortse Dag

Gepubliceerd op: 02-09-2016

RiekevortseRIJKEVOORT – Riekevortse –  Dekkers Fransen Keukens en Interieurbouw en de Huisstijl Makelaar slaan de handen ineen. Zij zullen op de Riekevortse Dag laten zien wat voor producten zij u te bieden hebben.

In de prachtige showroom van Jan Dekkers staan diverse opstellingen van keukens en interieurstijlen, sfeervolle ideeën en inspiraties.

De Huisstijl Makelaar zal onder andere haar interieurfolie laten zien. Een nieuwe innovatieve manier voor het restylen van meubilair en wanden, waarmee een kostenbesparing tot wel 60% te realiseren is bij verbouwingen en renovaties.

logo-riekevortse-dag

Tijdens deze dag zijn natuurlijk nog veel meer Rijkevoortse bedrijven betrokken. Like dan ook de Facebookpagina Riekevortse Dag om te zien welke bedrijven er allemaal deelnemen.

dekkers-fransen-keukens-interieurbouw-huisstijl-makelaar-rijkevoort-riekevortse-dag-september-2016

Deze dag is voor jong en oud. Muziek, springkussens, schminken en spellen zijn over het terrein verspreid aanwezig. Dekkers Fransen Keuken en Interieurbouw en de Huisstijl Makelaar vindt u op de plattegrond op nummer 11.

Graag tot dan!

Dekkers-Fransen Maatwerk in keuken- en interieurbouw

Veldweg 2dekkers-fransen-rijkevoort-keuken-interieur-bouw-maatwerk-maasvallei-netwerk
5447 BH Rijkevoort

Telefoon : 0485-479155
Fax : 0485-479156

E-mail :    [email protected]
Website : www.dekkersfransen.nl

Huisstijl Makelaarhuisstijl-makelaar-rijkevoort-jeroen-philipse-kapelstraat-20-5447-ab-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk
Jeroen Philipse
Kapelstraat 20
5447 AB Rijkevoort

Telefoon : 085-3030951

E-mail :    [email protected]
Website : www.huisstijlmakelaar.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.