Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Paul Dubbers van 1Voice in Nijmegen legt uit hoe u tot 50% per maand kunt besparen op uw telefonie- en internetkosten

Gepubliceerd op: 08-06-2016

paul-dubbers-1voice-total-communications-nijmegen-profielfoto-maasvallei-netwerkNIJMEGEN – Als ondernemer wilt u altijd bereikbaar zijn en de zekerheid hebben van een kwalitatief netwerk. Daarom heeft Telfort Zakelijk speciaal voor mkb-ondernemers Vast Bellen. Dat is bellen via het kwaliteitsnetwerk van KPN voor een voordelige prijs. 

Bent u momenteel klant van KPN Zakelijk met uw vaste telefonie en/of internetdiensten? Door uw vaste ( ISDN-)telefonie onder te brengen bij 1Voice kunt u direct gaan besparen. Deze besparing is minimaal 15% tot maximaal 50% per maand op basis van uw huidige kosten, legt Paul Dubbers van 1Voice in Nijmegen uit. Het omzetten van de telefonie is alleen een administratieve aanpassing. U zult hier als klant dus niets van merken.

Door uw factuur van de vaste telefonie en/of internetdiensten in te scannen en te mailen naar: [email protected] kan 1Voice een geheel vrijblijvend voorstel voor u maken. Ook bij de mobiele telefonie valt er vaak nog een hoop te besparen. Dit kan 1Voice uiteraard ook voor u onder de loep nemen!

paul-dubbers-1voice-nijmegen-bespaar-tot-50-procent-op-uw-telefonie-en-internetkosten-maasvallei-netwerk

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Dit kan via 024-7601400 of via [email protected]. Wilt u liever dat wij u op een later tijdstip terugbellen? Dan kunt uiteraard ook per mail ook een terugbelverzoek indienen.

Stap eenvoudig over en bespaar minimaal 15%

Als ondernemer wilt u altijd bereikbaar zijn en de zekerheid hebben van een kwalitatief netwerk. Daarom heeft Telfort Zakelijk speciaal voor mkb-ondernemers Vast Bellen. Dat is bellen via het kwaliteitsnetwerk van KPN voor een voordelige prijs.

De voordelen van Telfort Zakelijk Vast Bellen

• Altijd lage tarieven
• De zekerheid van het kwaliteitsnetwerk van KPN
• Maandelijkse heldere factuur en gratis toegang tot Factuur Online
• Zorgeloos overstappen met behoud van uw nummers
• Voordelig te combineren met de mobiele abonnementen van Telfort Zakelijk

Altijd lage tarieven
De basistarieven van Telfort Zakelijk zijn altijd laag, ook als u weinig belt. U bespaart minimaal 15% op uw huidige factuur. Deze besparing is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en belgedrag. Mochten we geen minimale besparing realiseren dan ontvangt u van ons een alternatief aanbod.

Maandelijkse heldere factuur
U krijgt elke maand een heldere factuur met een duidelijke rapportage over het belgedrag. U weet precies waarvoor u betaalt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties in de markt?
Volg 1Voice via LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de telecommarkt.

1 Voice BV1-voice-bv-nijmegen-paul-dubbers-maasvallei-netwerk (1)

Kerkenbos 1224
6546 BE  NIJMEGEN

Telefoon : 024-7601400

 

E-mail :       [email protected]
Website :    www.1voice.nl
LinkedIn :   www.linkedin.com/company/1voice-bv
Facebook : www.facebook.com/1voice.nl