Advertentie

Bjorn van Sinten van Cleanio uit Mill en Sint Hubert lanceert nieuwe webshop

Gepubliceerd op: 08-06-2016

cleanio-bjorn-van-sinten-houtzagerijstraat-35-5451-az-mill-en-sint-hubert-foto1-showroom-maasvallei-netwerkMILL EN SINT HUBERT – In een van de professionele bedrijfshallen op industrieterrein Het Spoor in Mill en Sint Hubert, is ook de groothandel in schoonmaakartikelen Cleanio, van Bjorn van Sinten gevestigd. Bjorn vertelt: onlangs is onze nieuwe webshop gelanceerd. Cleanioshop is een onderdeel van Cleanio. Wij zijn een groothandel in schoonmaak- en hygiëneartikelen. Kenmerkend voor onze servicegerichte groothandel zijn onze persoonlijke benaderingen, korte lijnen en een ruime productdeskundigheid.

bjorn-van-sinten-van-cleanio-uit-mill-en-sint-hubert-lanceert-nieuwe-webshop-maasvallei-netwerk

Ons huidige assortiment bevat meer dan 20.000 schoonmaakartikelen waarbij onafhankelijkheid en advies voorop staan. Deze onafhankelijkheid wordt benadrukt door een breed assortiment van merken, waarbij efficiency voor onze relaties voorop staan.

cleanio-bjorn-van-sinten-houtzagerijstraat-35-5451-az-mill-en-sint-hubert-foto3-showroom-maasvallei-netwerk

Wij leveren aan een groot aantal soorten branches en sectoren; o.a. aan schoonmaakbedrijven, gevelspecialisten en eindgebruikers zoals ziekenhuizen en zorginstellingen, garagebedrijven, productiebedrijven, horecagelegenheden, de voedingsindustrie, scholen, sauna- en wellnessresorts, sportverenigingen en nog veel meer.

Daarnaast kunnen kleinverbruikers en particulieren ook bij ons bestellen. Bij ons kunt u daarom ook veel producten per stuk bestellen.

5 euro korting op uw eerste bestelling

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwe aanbiedingen. U ontvangt meteen een persoonlijke kortingscode van € 5,- voor uw eerste aankoop, geldig voor bestellingen vanaf € 35,- Geldig op de eerste aankoop via onze webshop of in de winkel.

Bent u een grootverbruiker of wilt u regelmatig bij ons bestellen, neem dan contact met ons op zodat wij vaste prijsafspraken met u kunnen maken. Zo bespaart u nóg meer op uw schoonmaak & hygiëneartikelen. Tevens profiteert u dan van nog meer grote voordelen bij ons.

cleanio-bjorn-van-sinten-houtzagerijstraat-35-5451-az-mill-en-sint-hubert-foto2-showroom-maasvallei-netwerk

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, waar wij veel verschillende producten hebben staan die u kunt bekijken. Wij kunnen dan ook al uw vragen direct beantwoorden. U bent op alle dagen welkom, zelfs op zondag! Maak wel even een afspraak voordat u komt, zodat wij alle tijd voor u kunnen vrijmaken.

Cleanio

cleanio-bjorn-van-sinten-houtzagerijstraat-35-5451-az-mill-en-sint-hubert-bedrijfslogo-showroom-maasvallei-netwerkDe heer Bjorn van Sinten
Houtzagerijstraat 35
5451 HZ Mill

Telefoon : 0485-324774

E-mail :    [email protected]
Website : www.cleanio.nl