Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


OOvB adviseurs en accountants in Cuijk organiseert de ondernemerssessie van VAR naar modelovereenkomst op 16 juni a.s.

Gepubliceerd op: 07-06-2016

oovb-adviseurs-en-accounts-var-naar-modelovereenkomstCUIJK – OOvB adviseurs en accountants organiseert een drietal ondernemerssessies. Op donderdag 16 juni a.s. vindt de ondernemerssessie “van VAR naar modelovereenkomst” voor cliënten en relaties plaats. Graag nodigen wij u uit om daarbij aanwezig te zijn.

Met deze OOvB Ondernemerssessie hopen wij u als ondernemer te informeren en te inspireren, met een aansprekend onderwerp waarmee u direct uw voordeel kunt doen.

Ondernemerssessie 16 juni – Van VAR naar modelovereenkomst

Met ingang van 1 mei 2016 is de VAR afgeschaft. In plaats van een VAR kunnen opdrachtgevers hun arbeidsrelatie met een opdrachtnemer regelen via een goedgekeurde modelovereenkomst, te verkrijgen bij OOvB. Tijdens deze bijeenkomst zullen de OOvB juristen u praktisch bijpraten over de veranderingen en consequenties.

Deze avond is interessant voor zowel opdrachtgevers als ZZP’ers.

Locatie: Fitland Mill

Aanvang: 19.30 uur

Spreker: De OOvB juridische experts

De ondernemerssessie start om 20.00 uur, waarbij wij u vanaf 19.30 uur van harte welkom heten bij Fitland Mill. De ondernemerssessie duurt maximaal 50 minuten en zal afgesloten worden met een vragensessie.

Meld u aan via het aanmeldformulier op de website en reserveer een plaatsje. Wilt u iemand extra meenemen? Graag!

Tot ziens op de OOvB Ondernemerssessies.


Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de website
van OOvB adviseurs en accountants:  www.oovb.nl/agenda 


Over OOvB
OOvB adviseurs en accountants heeft in haar langjarig bestaan een sterke reputatie opgebouwd als een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren (Wijchen, Cuijk, Wanroij, Boekel, Heesch) staan wij, met een team van zeven vennoten en meer dan 100 professionele medewerkers, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies en personeel & organisatie.

OOvB adviseurs en accountants

OOvB Logo_Full colour

Vestiging Cuijk