Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Exclusieve aanbieding van Nylson Marketing & MVO in Mook voor leden van het Maasvallei Netwerk

Gepubliceerd op: 02-06-2016

exclusieve-aanbieding-van-nylson-marketing-en-reclame-in-mook-voor-leden-van-het-maasvallei-netwerkMOOK – Naar aanleiding van de Open Coffee-bijeenkomst van het Maasvallei Netwerk van 27 mei jl. en de positieve ontvangst hier, gaan wij graag de uitdaging aan met alle leden van Maasvallei Netwerk. Dit doen we op twee gebieden: marketing en MVO. 

We hebben een jarenlange track record op het gebied van creatieve marketing. Naast uitgebreide marketing- (en MVO-) adviezen houden wij ons alle vele jaren bezig met het ontwerpen en uitvoeren van: huisstijlen, brochures, websites, 3D-presentaties, direct mail campagnes, advertentiecampagnes, folders, leaflets, verkoopacties, websites en uiteraard alles op het gebied van social media. Een totaalpartner in strategische en visuele communicatie dus, en dit alles uiteraard op zo duurzaam mogelijke wijze.

Daarnaast zijn we op dit moment bezig met het inventariseren van de behoefte aan ondersteuning in de directe omgeving van onze vestiging in Mook op het gebied van MVO en communicatie.

MVO-exclusieve-aanbieding-van-nylson-marketing-en-reclame-in-mook-voor-leden-van-het-maasvallei-netwerk

Wij bieden ondersteuning in het ontwikkelen van volledige MVO-strategieën of onderdelen daarvan, maar ook in de interne en externe communicatie hieromtrent. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een eerste MVO-manifest, waarmee u uw goede bedoelingen kenbaar kunt maken. Dit doen we aan de hand van een MVO-scan waarin we samen met u de belangrijkste elementen van MVO door lopen. Maar ook het samen ontwikkelen van een compleet MVO-beleid op basis van ISO 26000 en communicatieplan voor uw organisatie is mogelijk. Door het gebruik van ISO 26000 maakt u zich meteen op voor een eventuele certificering, bijvoorbeeld in de vorm van de MVO Prestatieladder. In onze optiek is er geen mooier marketingmiddel dan een goede MVO-strategie. Wij werken op het gebied van MVO hetzelfde als in onze marketingadviezen: scherp, creatief en altijd compleet op maat. Door onze omvang bent u altijd verzekerd van korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

Wist u dat

    • 68% van de Nederlandse bedrijven activiteiten onderneemt op het gebied van MVO, maar slechts 17% dit doet vanuit een MVO-beleid? (MVO Monitor 2015)
    • Er zowel directe als indirecte verbanden zijn tussen MVO en een beter bedrijfsresultaat?
    • Wij met een korte scan kunnen zien hoe u er voor staat op dit gebied?

Als partner van MVO Nederland bent u ervan verzekerd dat wij continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Speciaal voor leden van het Maasvallei-netwerk hebben we een exclusieve kennismakingsaanbieding in beide takken van onze werkzaamheden:

Website-Scan

Ter kennismaking maken we een kosteloze quickscan van uw huidige website waarmee we u een overzicht geven op welke punten uw website eventueel verbeterd kan worden. Op basis hiervan kunnen we u dan een scherp aanbod doen om uw website weer helemaal up-to-date te maken.

MVO-Scan

De MVO Scan is ontwikkeld voor iedereen die wil weten waar de mogelijkheden voor hun organisatie liggen. U heeft bijvoorbeeld interesse in maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar heeft nog geen of weinig idee waar u kunt beginnen om MVO te implementeren in uw organisatie. Of u bent al op weg, maar wilt zien waar u winst kunt boeken of de focus naar moet verplaatsen.

Deze scan geeft in korte tijd een duidelijk overzicht in hoe ver uw bedrijf is met het implementeren van MVO op basis van ISO 26000 en waar de belangrijkste mogelijkheden nog liggen. Deze scan nemen we kosteloos af, zodat in één oogopslag duidelijk voor ogen heeft waar de uw maatschappelijk verantwoorde mogelijkheden liggen.

U kunt een of beide scans geheel kosteloos en vrijblijvend door ons uit laten voeren.

Bel hiervoor met Niels Geenen 024-3730550 of mail naar [email protected] en wij nemen contact met u op.

Voor meer informatie kijkt u op www.nylson.nl of belt u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 024-3730550 Uw contactpersoon is Niels Geenen.

Nylson Marketing & MVOnylson-marketing-en-reclamebureau-hein-geenen-bedrijfslogo-rijksweg-65-6585-aa-mook-nijmegen-maasvallei-netwerk
De heer Niels Geenen
Rijksweg 65
6585 AA Mook
Telefoon : 024-3730550
E-mail :    [email protected]
Website : www.nylson.nl