Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Michel Bongers van MBS Engineering uit Rijkevoort aan het woord over zijn bedrijf

Gepubliceerd op: 16-04-2016

mbs-engineering-hardware-detachering-michel-bongers-foto1-kapelstraat-12a-5447-ab-rijkevoort-maasvallei-netwerkRIJKEVOORT – MBS Engineering BV is een technisch detacheringsbedrijf, bestaande uit een unieke groep van 15 electrical hardware-engineers in vaste dienst, die werkzaam zijn binnen de industriële automatisering. U moet dan o.a. denken aan engineering voor machinebouw, procesindustrie, rail, gebouwen beheer systemen/HVAC, waterschappen en semicon-industrie.

Mijn carrière na mijn studie is begonnen als technische dienst-medewerker bij een aantal werkgevers in de regio. Gaandeweg ben ik storingscoördinator geworden onder de vleugels van het hoofd technische dienst. Eind 2012 heb ik ervoor gekozen om voor mijzelf te beginnen, zegt de 51-jarige Michel Bongers.

Bij mijn toenmalige werkgever waar ik werkte als teamleider van het huidig team engineers, werd om strategische redenen ervoor gekozen om de detacherings-tak af te stoten, dat was voor mij de moeite waard om te onderzoeken om onze afdeling Engineering over te nemen en onder te brengen in een eigen bedrijf. En dat is gelukt, want ik heb in goed overleg en de juiste begeleiding het personeel overgenomen, de leasecontracten, opdrachtgevers en alle andere zaken die nodig waren om onze afdeling professioneel te laten functioneren onder de vlag van MBS Engineering BV en verder te laten groeien.

Ik ben geboren en getogen in Haps, maar ik woon al jaren in Rijkevoort met mijn gezin. Het bedrijf runde ik de eerste drie jaar vanuit de garage aan huis en sinds kort zijn we ons gaan vestigen aan de Kapelstraat 12a waar we nu kantoor houden.

mbs-engineering-hardware-detachering-michel-bongers-foto2-kapelstraat-12a-5447-ab-rijkevoort-maasvallei-netwerk

Wij werken in specifiek technische markten en wij fungeren voor onze opdrachtgevers als flexibele technische schil. In vakjargon komen wij in beeld als het gaat om detachering, fixed price projecten, as-built service, safety engineering en standaardisatie engineeringprocessen. Voor al onze diensten verwijs ik u graag naar onze website: www.mbs-engineering.nl

Indien u voor uw bedrijf op zoek bent naar hardware of mechanical engineering voor uw automatiseringsprojecten, dan leg ik u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

MBS Engineering BVmbs-engineering-hardware-detachering-michel-bongers-bedrijfslogo-kapelstraat-12a-5447-ab-rijkevoort-maasvallei-netwerk
De heer Michel Bongers
Kapelstraat 12a
5447 AB Rijkevoort

Telefoon : 0485-215225

E-mail :    [email protected]
Website : www.mbs-engineering.nl