Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Van der Hoff ICT Boxmeer zoekt een fulltime systeembeheerder ter ondersteuning van de clouddiensten

Gepubliceerd op: 15-04-2016

fulltime systeembeheerderBOXMEER – fulltime systeembeheerder – Het klinkt misschien een beetje cliché, zegt de 26-jarige directeur Niels van der Hoff van het gelijknamige Van der Hoff ICT uit Boxmeer, maar steeds meer bedrijven maken gebruik van onze online clouddiensten. En we hebben het zo druk dat we absoluut op zoek zijn naar een fulltime systeembeheerder.

Samen met mijn rechterhand Marc van den Heuvel en een paar goede stagiairs kunnen we de werkzaamheden goed aan, want kwaliteit en ondersteuning voor onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Service staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst. We merken dat we er door onze manier van dienstverlening en het aanbod van producten steeds meer nieuwe klanten bij krijgen. Sterker nog, bij onze huidige klantenkring merken wij ook bedrijfsgroei en het is de bedoeling dat we met onze klanten mee kunnen groeien.

fulltime systeembeheerder

We zijn een jong bedrijf, vol groeipotentie en onze producten, diensten en services sluiten naadloos aan op de wensen van onze klanten. Er heerst bij ons een informele sfeer en een systeembeheerder die bij ons komt werken krijgt alle ruimte, begeleiding, ondersteuning en bijscholing die nodig is om op topniveau te kunnen werken.

Van der Hoff ICT is een serviceverlener voor het MKB en ZZp. Van een enkele werkplekinrichting tot volledige bedrijfsautomatisering. We installeren en onderhouden uw bedrijfsapparatuur en zorgen voor periodieke back-ups om dataverlies tot het minimum te beperken.

Wil jij blijven groeien en kennis op doen in verschillende omgevingen?
Dan zien wij graag je reactie tegemoet!

Van der Hoff ICTLogo-Van-der-Hoff-ICT-2016-maasvallei-netwerk
Niels van der Hoff
Spoorstraat 55-i
5831 CJ   Boxmeer

Telefoon : 0485-520324
Mobiel : 06-15629839

E-mail :    [email protected]
Website : www.vanderhoffict.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.