Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


J&K Automatisering uit Oploo heeft een hele aparte tak genaamd J&K EV Solutions

Gepubliceerd op: 12-03-2014

J&K-EV-solutions-oploo-maasvallei-netwerk

J&K EV Solutions vormt sinds 2012 een aparte tak binnen J&K Automatisering. J&K EV Solutions is leverancier van een compleet aanbod aan connectie systemen voor het opladen van accu’s in elektrische en hybride plug-in auto’s. 

J&K EV Solutions biedt kwalitatief hoogwaardige laadoplossingen. De laadstations, laadkabels en bijbehorende accessoires voldoen aan de Europese normen en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, zodat wij altijd de gewenste totaaloplossing op maat kunnen bieden. Gezamenlijk met onze leveranciers zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de EV markt en bieden wij voor elk type elektrische of hybride plug-in auto een passende laadoplossing op maat aan.

Laadstations
Voor het opladen van uw elektrische auto heeft J&K EV Solutions zowel vaste laadpunten als mobiele laadoplossingen. Met de Ratio Wandladers, Ratio Mobiele laders en de ICU laadpunten bieden wij een compleet aanbod van laadsystemen om een gewenste totaaloplossing aan te bieden voor zowel een thuislader als een laadstation op bedrijfslocatie. De J&K EV specialisten nemen gezamenlijk de gewenste laadoplossing en adviseren u in de mogelijkheden om elk type elektrische auto op te laden. Het is mogelijk om de gehele installatie van het laadstation, inclusief eventuele aanpassingen in de meterkast en bekabeling, via ons te laten uitvoeren door erkende installateurs verspreidt door het gehele land.

    Auto laadkabels1
Ratio Laadkabels
Wij bieden voor elk type auto een laadkabel aan voor het laden aan uw laadstation of een laadpaal voor openbaar gebruik. De groene EV Laadkabel wordt in Nederland gemaakt en is de enige halogeenvrije en vlam dovende laadkabel met een KEMA keurmerk op de markt. Leverbaar in zowel standaard- als maatwerkuitvoeringen.

Ontwikkelingen
De markt van EV is een opkomende markt die eind 2013 een hoogtepunt in verkopen heeft bereikt. Het besef van duurzaam leven en ondernemen krijgt een steeds belangrijkere rol binnen organisaties en huishoudens. Mede door de fiscale voordelen zijn veel ondernemers overgegaan tot het rijden van een elektrische of hybride auto. Ook J&K EV Solutions blijft zich verder ontwikkelen met het uitbreiden van het assortiment aan laadoplossingen. Ten slotte zal op korte termijn de webwinkel een grote beurt krijgen en in een nieuw jasje worden gestoken. Houdt de website en sociale media van J&K EV Solutions dan ook in de gaten voor nieuwe laadoplossingen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen: www.jk-evsolutions.nl

J&K EV Solutions
Van Steenhuijsstraat 35
5841 AG Oploo

Telefoon : 0485-387330

E-mail : [email protected]
Website : www.jk-evsolutions.nl